Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZASTRU pentru bucureșteni: Consiliul General A RESPINS bugetele Companiilor Municipale

Publicat:

al Municipiului București a respins, joi, proiectul privind aprobarea bugetelor pentru 19 companii municipale inființate de administrația condusa de . Bugetul celor 19 companii era de aproape un miliard de lei, dintre care peste 300 de milioane pentru salarii potrivit mediafax.

Consilierii USR și cei ai PNL au votat impotriva proiectelor care prevedeau aprobarea bugetelor pentru cele 19 companii municipale, iar cei de la PMP s-au abținut.

Citește și: Ipoteza care dinamiteaza scena politica: sau , premier!

Reprezentanții…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a format o noua majoritate in CGMB: Consilierii PSD și PNL au convocat o ședința extraordinara pentru buget

16:56, 19.03.2024 - Filialele PSD și PNL București, conduse de Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja, au decis marți „colaborarea in Consiliul General al Municipiului București”, formandu-se astfel o noua majoritate in Primaria Capitalei. Mutarea politica vine in continuarea deciziei PNL și PSD sa susțina candidați…

Gabriela Firea, semnal ingrijorator despre situația din Primaria Capitalei: „Blocaj fara precedent, lasata fara buget chiar de catre primarul general”

16:21, 08.03.2024 -  In ciuda incercarilor de a impulsiona un proiect considerat nerealist, primarul se confrunta acum cu lipsa sprijinului si lipsa de majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Aceasta situatie tensionata a determinat un apel la o noua majoritate, una bazata pe preocuparile si nevoile…

Firea baga bațul prin gardul Coaliției

15:55, 08.03.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, i-a invitat pe reprezentantii PNL Bucuresti sa deblocheze bugetul Capitalei si sa le ofere bucurestenilor „proiecte benefice”. „Sa decidem impreuna cele mai bune amendamente la proiectul propus de Nicusor Dan. Primarul general nu trebuie sa se planga ca nu…

Gabriela Firea, semnal ingrijorator despre situația din Primaria Capitalei: „Blocaj fara precedent, lasata fara buget chiar de catre primarul general”

15:16, 08.03.2024 -  In ciuda incercarilor de a impulsiona un proiect considerat nerealist, primarul se confrunta acum cu lipsa sprijinului si lipsa de majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Aceasta situatie tensionata a determinat un apel la o noua majoritate, una bazata pe preocuparile si nevoile…

Nicusor Dan, dupa ce bugetul pentru 2024 a fost iar respins: Sunt deschis la dialog

19:30, 06.03.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a declarat, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins, pentru a doua oara, proiectul de buget pentru anul 2024 al orasului, ca este deschis la dialog cu orice grup politicc din CGMB, insa i-a invitat pe consilierii generali sa separea

USR Bucuresti: PNL si PSD ii pedepsesc pe bucuresteni si blocheaza bugetul Capitalei, pentru a doua oara

19:30, 06.03.2024 - Reprezentantii USR Bucuresti au transmis ca, alianta PSD-PNL din Consiliul General al Capitalei a ales, pentru a doua oara, in sedinta de miercuri, sa blocheze proiecte importante pentru bucuresteni si sa nu voteze bugetul pentru municipiu.

Nicușor Dan suparat dupa ce bugetul Capitalei a fost respins a doua oara, de Consiliul General: Invit consilierii la responsabilitate!

19:21, 06.03.2024 - ​​​​​​​Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a lansat miercuri un apel la responsabilitate, dupa ce proiectul de buget al municipalitatii a fost respins pentru a doua oara de Consiliul General.

Bugetul Capitalei a fost respins pentru a doua oara de Consiliul General. Nicușor Dan cheama consilierii la discuții

18:50, 06.03.2024 - Proiectul de buget al Capitalei pentru anul 2024 a fost respins, miercuri, pentru a doua oara, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, susține ca este deschis la dialog cu orice grup politic din CGMB și ii cheama pe consilieri la discuții.


Ce parere ai despre aceasta stire?