Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii noi din dosarul penal deschis în Rusia pe numele lui Vlad Plahotniuc. Acesta este acuzat că ar fi încercat să-l asasineze pe Renato Usatîi

Publicat:

Ziarul rus „Kommersant” a publicat cateva detalii din dosarul penal din Rusia, deschis pe numele liderului PDM, , pentru tentativa de organizare a unui omor. Potrivit noilor informatii din ancheta, democratul ar fi incercat sa-l asasineze pe oponentul sau politic , lider al „” si primar de Balti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au fost dezvaluite detalii din dosarul penal al lui Alec Baldwin. Procurorii spun ca „a mintit cu nerusinare” | VIDEO

17:00, 09.04.2024 - Procurorii din New Mexico susțin, intr-un nou dosar juridic despus vineri, ca Alec Baldwin, care a impuscat-o accidental pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului, in 2021, a „mințit cu nerușinare” si „si-a schimbat in mod repetat povestea” despre cum au decurs lucrurile.

Detalii din dosarul penal al tanarului trimis in judecata dupa ce a omorat un polițist local. „L-a scuipat și l-a lovit cu pumnul”

14:30, 03.03.2024 - Un tanar din Argeș a fost trimis in judecata pentru ultraj raportat la loviri sau vatamari cauzatoare de moarte. A atacat cu agresivitate un polițist local, iar in urma loviturii acesta a murit la spital, dupa doua saptamani.

Audieri, in dosarul penal deschis in afacerea imobiliara Parc Residence Alpha

20:00, 28.02.2024 - Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj-Napoca a inceput audierile parților vatamate in dosarul penal deschis „in rem” in legatura cu afacerea imobiliara Parc Residence Alpha Alba Iulia. Persoane care se considera inșelate de catre avocatul suspendat Ovidiu Jidveian au fost audiate saptamana trecuta,…

Oleg, fratele lui Alexei Navalnii, este cautat de Rusia, care i-a deschis un nou dosar penal

15:51, 20.02.2024 - Rusia a inițiat un nou dosar penal impotriva lui Oleg Navalnii, fratele dizidentului mort in inchisoare Alexei Navalnii, a anunțat marți agenția rusa de presa de stat TASS, potrivit Reuters.

Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat ca ar fi abuzat doi minori

07:26, 01.02.2024 - Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat ca ar fi abuzat doi minori Continue reading Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat ca ar fi abuzat doi minori at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?