Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii despre nunta anului: Serena Williams, regula dura pentru invitati. De ce nu o putem vedea in rochie de mireasa

Publicat:

a spus DA cu cateva ore in urma si s-a maritat cu milionarul . Ceremonia a fost una grandioasa, de la care nu aveau cum sa lipseasca unele dintre cele mai cunoscute vedete.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pepe, despre nunta cu Yasmine Ody. Vor fi sute de invitati si artisti pe masura, de ce nu mai vrea sa se ocupe de organizare: „Va fi foarte scump”

12:21, 18.04.2024 - Una din cele mai indragite vedete latino autohtone se pregatește de o mare și costisitoare nunta, iar fanii au fost incantați sa afle de la Pepe detaliile despre nunta cu Yasmine Ody, artistul precizand ca vor fi sute de invitati si artisti pe masura, dar explicand și de ce nu mai vrea sa se ocupe de…

Xtra Night Show. Pepe, detalii despre nunta cu Yasmine Pascu! Ce planuri are artistul pentru marele eveniment: „E foarte scump...” / VIDEO

23:50, 17.04.2024 - Pepe traiește o poveste de dragoste ca-n filme alaturi de partenera lui de viața. Cantarețul a oferit detalii despre nunta cu aleasa inimii lui, Yasmine Pascu! Ce planuri are artistul pentru marele eveniment. Ce a marturisit prezentatorul TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!

Mirii și miresele au luat „cu asalt” tirgul de nunți organizat in Capitala

12:50, 25.03.2024 - La Chișinau a fost organizat un tirg dedicat mirilor și mireselor. Zeci de cupluri au venit sa vada cit i-ar costa petrecerea mult asteptata. „Este prima rochie pe care o masurati? - Da. - Ce emotii va incearca? - De nedescris, este foarte placut sa te vezi mireasa, in rochie. Sa ne spuneti daca ati…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?