Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Destinul unei familii de români americani

Publicat:

Credea ca nu se va mai intoarce in saracia lui din satul de pe Mures. In plus, ungurii, pe care nu-i avea la inima, nu dadeau semne ca isi vor incheia prea curand domnia lor de o mie de ani. Era holtei, dar nu i-a trebuit prea mult ca sa-si gaseasca o romanca bine facuta, cu douazeci de ani mai tanara, care i-a daruit 3 copii. La inceput si-a continuat indeletnicirea de acasa, facandu-se cow-boy in statul Indiana. Dupa care (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele CNAS ii cheama pe romani la medic in luna lor de naștere

12:05, 16.04.2024 - Prezent la o intalnire cu reprezentanții lumii medicale din județul Mureș, președintele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate, dr. Valeria Herdea, a subliniat importanța prevenției pentru funcționarea corecta a sistemului medical. Aceasta a precizat ca va demara o campanie de informare pentru pacienți,…

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Saltura cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:36, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Dilemele unei familii de romani care caștiga 85.000 de lire pe an in Anglia. „Parca deodata ne-am schimbat direcția de gandire”

08:45, 16.03.2024 - Tot mai mulți romani ezita daca sa se intoarca acasa sau nu, mai ales intr-o perioada in care nivelul de trai se deterioreaza tot mai mult in țarile in care au mers pentru a-și face rost. Iar in unele cazuri, chiar și cei care au venituri mari se gandesc serios daca merita sau nu sa ramana acolo

Destinul eroic al logodnicului Ecaterinei Teodoroiu. A luptat in razboaiele mondiale și a murit la Oarba de Mures

14:20, 17.02.2024 - Gheorghe Manoiu a fost logodnicul Ecaterinei Teodoroiu, una dintre cele mai puternice femei din istoria Romaniei. Acesta a luptat in cele doua razboaie mondiale, fiind ucis in lupta de la Oarba de Mures.

Caravana Medicala a adus speranța și servicii medicale gratuite pentru mii de romani din 27 de județe

17:25, 13.02.2024 - Caravana Medicala iși continua misiunea și in 2024. Incepand cu data 12 februarie, spitalul mobil a se afla in județul Mureș, in localitatea Deda, oferind și aici servicii medicale gratuite.Serviciile oferite pe parcursul celor doua saptamani au inclus analize de sange, EKG, consultații oftalmologice,…

Coșmarul unei familii de șoferi romani de TIR: fermierii protestatari din Franța le-au distrus tone de marfa

16:30, 29.01.2024 - Doi șoferi romani de TIR au fost opriți de fermierii protestatari din Franța, care le-au confiscat și distrus marfa alimentara pe care o transportau. Maria și Nicolae Badea au povestit, la Antena3 CNN, cum au supraviețuit acestui incident deosebit de grav.

Ministrul Agriculturii: In 2024, fermierii nu vor intampina dificultati

15:40, 22.01.2024 - Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, i-a asigurat, luni, pe fermierii din judetul Mures ca in acest an nu vor intampina dificultati si ca toate aspectele asumate in urma negocierilor cu colegii lor se regasesc in Monitorul Oficial, iar unele vor fi reglementate in perioada urmatoare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?