Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire ȘOCANTĂ la Buzău - Cadavrul unei femei, acoperit cu crengi și viță de vie, găsit de polițiști

Publicat:

Polițiștii buzoieni, aflați in cautarea unei femei disparute de aprope o luna, au gasit, miercuri, pe marginea unui camp, cadavrul unei femei peste care au fost aruncate resturi de la culturile de porumb, vița de vie sau crengi, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al IJP Buzau, , a declarat ca descoperirea a fost facuta pe un camp din apropierea localitații Galbinași.

„Cu ocazia activitații de cautare desfașurate de politisții buzoieni pentru depistarea unei femei data disparuta in data de 20 iunie, pe raza localitații Galbinași, in extravilanul localitații,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu doua victime, dintre care una incarcerata, pe DN 2

09:45, 19.04.2024 - Doua femei au fost transportate de urgenta la spital vineri, in urma unui accident rutier produs pe DN2 (E85). Potrivit Centrului Infotrafic, evenimentul rutier a avut loc pe sensul de mers Buzau catre Ramnicu Sarat, in afara localitatii Oreavul. „O coliziune s-a produs intre doua autoturisme. O șoferița…

Cadavrul unei femei, descoperit pe un teren din Petroșani

09:15, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei a fost descoperit pe un teren viran din Petroșani. Pe trupul care este in stare avansata de descompunere au fost descoperite numeroase traumatisme. Polițiștii și procurorii au inceput o ancheta.

Cadavrul unei femei de 38 de ani a fost gasit pe un camp de langa Dej

15:40, 21.02.2024 - Politistii clujeni au descoperit, miercuri, pe un camp de langa municipiul Dej cadavrul unei femei, din oras, care fusese data disparuta in urma cu trei zile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

S-au inmultit proxenetii in Buzau! Politistii au reținut pentru 24 de ore un buzoian cercetat pentru “foloase patrimoniale injuste” din proxenetism!

08:00, 21.02.2024 - Zilele acestea, politistii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un barbat de 32 de ani, din Galbinași, banuit de proxenetism. In urma documentarii activitatii infractionale a reieșit ca, in perioada       noiembrie-decembrie 2023, ar fi inlesnit practicarea prostitutiei…

Traficant de droguri, saltat direct de pe strada de polițiștii buzoieni și trimis in arest

09:30, 14.02.2024 - Un traficant de droguri din Prahova a fost capturat de polițiști, in municipiul Buzau. Individul era monitorizat de autoritați incepand din martie 2022. Era suspectat ca plasa substanțe interzise printre consumatorii din Prahova.

Femei forțate sa se prostitueze in apartamente din Buzau și Braila, salvate de polițiști din mainile proxeneților VIDEO

18:11, 08.02.2024 - Polițiștii buzoieni au arestat trei proxeneți care foloseau locuințe din Buzau și Braila pentru practicarea prostituției de catre patru femei cu varste cuprinse intre 19 și 39 de ani. In total, cei trei suspecți ar fi obținut foloase materiale estimate la 100.000 de euro.

(UPDATE/FOTO) Grav accident in Buzau. Șoferul, cautat de polițiști

11:50, 29.01.2024 - UPDATE „Persoana care s-ar fi aflat la volanul mașinii implicate in accidentul rutier a fost identificata și depistata, stabilind ca este vorba despre un barbat de 32 de ani, din Galbinași. Polițiștii continua demersurile procedurale, in vederea clarificarii situației și luarii masurilor legale ce se…


Ce parere ai despre aceasta stire?