Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire MACABRĂ. Pompierii veniți să evacueze zona au încremenit

Publicat:

Pompierii din Ploiești au facut o descoperire macabra dupa ce au venit sa evacueze zona. Aceștia au gasit un barbat decedat, informeaza observator.tv. 

Salvatorii au fost chemați dupa ce o țeava de gaze a fost avariata de o mașina care a scapat de sub control. Ulterior, șoferul a fugit de la fața locului, au spus martorii din zona.

A fost declanșata doua anchete in acest caz

Polițiștii au declanșat doua anchete in acest caz, in timp ce angajații de la gaze au reparat țeava stricata de șoferul fugar.

"Ala care a lovit, am inteles, a lovit contuarul, un om inconstient,…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Gratar facut in bloc, cu ușa deschisa. Vecinii, speriați, au sunat la 112

12:46, 15.02.2024 - A fost alerta la 112, la Galați, din cauza unor persoane care au facut gratar intr-un bloc. Pompierii au fost informați ca pe casa scarii este foarte mult fum. Ajunși la fața locului au constatat ca este alarma falsa, iar nimeni nu este in pericol.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…

Accident mortal intre localitațile Crasna și Varșolț. Un barbat de 53 de ani a decedat in urma impactului

10:46, 12.02.2024 - La data de 12 februarie a.c., la ora 07.14, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Salaj au fost sesizați in urma unui apel 112 despre faptul ca, intre localitațile Crasna și Varșolț, s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat ca, un tanar…

Moarte invaluita in mister in Caraș-Severin. O mama și fiul ei, gasiți morți in propria casa

15:55, 18.01.2024 - Descoperire macabra, joi dimineața, intr-o locuința din Caraș-Severin. O mama și fiul ei au fost gasiți decedați in casa. Vecinii au fost cei care au dat alerta, scrie Express de Banat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?