Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE MACABRĂ LA FLOREȘTI. Un bărbat și-a găsit părinții morți în propria casă

Publicat:

Descoperire macabra in satul Putinești, raionul Florești. Un barbat și-a gasit parinții morți in propria casa. Tatal barbatului era acoperit cu o plapuma, iar mama acestuia spanzurata de bara metalica a marginii patului, scrie tvn.md.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Descoperire macabra in curtea Spitalului Județean Vaslui: 13 schelete umane, o parte aparținand unor copii! Groapa comuna sau cimitir?

11:55, 23.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir, care dateaza de la jumatatea secolului 19. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la…

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:35, 01.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Descoperire șocanta au unui poștaș care imparțea pensiile: Trei membri ai unei familii, gasiți morți in casa

07:35, 10.02.2024 - Potrivit informațiilor, intr-o locuința la care s-a deplasat pentru a inmana pensia, poștașul a gasit doua persoane decedate (posibil in urma intoxicarii cu monoxid de carbon).Este vorba de doua femei (mama - 82 ani și fiica – 55 ani). Cu ocazia CFL intr-o camera separata, a fost descoperit cadavrul…

S-a deschis un Centru de Recuperare pentru Copii cu Dizabilitați, cu servicii GRATUITE, in Florești! Parinții pot sa depuna cereri.

15:11, 01.02.2024 - Primaria comunei Florești a anunțat deschiderea Centrului de Zi de Recuperare pentru Copii cu Dizabilitați și ii indeamna pe parinți sa-și inscrie copiii pentru a beneficia de servicii gratuite.

Descoperire macabra in cabina unui autocamion! A fost gasit cadavrul unui cetațean polonez

18:41, 29.01.2024 - Descoperire macabra in cabina unui autocamion parcat in comuna Bascov. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges in vehicul a fost gasit cadavrul unui cetațean polonez.


Ce parere ai despre aceasta stire?