Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire MACABRĂ! Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o parcare părăsită din Capitală

Publicat:

Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit astazi in Chișinau.Potrivit persoanei care l-a gasit, cadravul a fost observat accidental de catre aceasta, pe teritoriul unei parcari parasite de pe strada din Capitala.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Un barbat, gasit mort intr-un poligon auto, in Galați. Cum a fost descoperit trupul neinsuflețit

09:50, 29.03.2024 - Caz șocant in Galați! Un barbat a fost gasit fara suflare intr-un poligon auto! Potrivit primelor informații, descoperirea halucinanta a fost facuta de paznici, care au sunat de urgența la 112 pentru a alera autoritațile. Imediat cum au aflat, oamenii legii au mers la fața locului pentru cercetari.…

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Descoperire șocanta pe un camp in apropiere de Oradea. Un barbat de 42 de ani a fost ucis de propria sora si abandonat. Cadavrul a fost descoperit de un trecator / FOTO

18:06, 08.02.2024 - O descoperire macabra a avut loc, in cursul zilei de joi, 8 februarie 2024, dimineata, pe un camp in apropiere de Oradea. Ei bine, cadavrul unui barbat a fost gasit, putin inainte de ora 8, de un trecator care a zarit in apropierea unei piste de alergat, pe drumul dintre Oradea si Santandrei.

Descoperire șocanta! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in hornul unei case. Cadavrul era invelit intr-o patura

18:50, 24.01.2024 - Descoperire macabra in hornul unei case din Georgia, acolo unde a fost gasit trupul neinsuflețit al unui barbat in varsta de 43 de ani. Potrivit informațiilor, cadavrul ar fi fost gasit la mai bine de o luna de cand acesta fusese dat disparut.


Ce parere ai despre aceasta stire?