Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră. Aproape 300 de rechini găsiţi morţi pe o autostradă din Mexic VIDEO

Publicat:

Aproape 300 de rechini morți au fost gasiți pe o autostrada din statul mexican din Michoacan, a anunțat pentru Protecția Mediului. Conform primelor elemente ale anchetei, pestii au fost prinsi de braconieri, iar camionul care ii transporta a fost atacat, iar usile s-au deschis brusc, rechinii cazand pe carosabil.

Primii oameni care au descoperit cadavrele au crezut ca sunt ramașițe umane, au informat autoritațile. Martorii au fost derutati de faptul ca multi dintre pesti fusesera spintecati pe burta, lasand astfel la vedere mai mult carnea, in detrimentul pielii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

10:41, 11.03.2024 - Autoritațile suspecteaza intoxicația cu monoxid de carbon drept cauza a tragediei The post TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon first appeared on Informatia Zilei .

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Trei copii au fost gasiți morți intr-o casa. Mama micuților este suspectata ca i-a ucis: ”Avea intotdeauna un zambet pe buze”

10:05, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta intr-o casa. Trei copii au fost gasiți fara suflare, in propria casa. Mama lor este acum suspectata ca i-a omorat, astfel ca a fost preluata de polițiști. Vecinii femeii sunt ingroziți de ceea ce s-a intamplat.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera din Targu Mures. Barbatul de 57 de ani ar fi fost decedat de mai mult timp

03:01, 17.02.2024 - Descoperire socanta intr-o garsoniera din Targu Mures. Mama si fiu au fost gasiti fara viata, in stare de putrefactie. Barbatul de 57 de ani ar fi murit de mai mult timp, iar ulterior l-a urmat in moarte si femeia de 88 de ani. Articolul Mama si fiu, gasiti morti, in stare de putrefactie, intr-o garsoniera…

Descoperire șocanta au unui poștaș care imparțea pensiile: Trei membri ai unei familii, gasiți morți in casa

07:35, 10.02.2024 - Potrivit informațiilor, intr-o locuința la care s-a deplasat pentru a inmana pensia, poștașul a gasit doua persoane decedate (posibil in urma intoxicarii cu monoxid de carbon).Este vorba de doua femei (mama - 82 ani și fiica – 55 ani). Cu ocazia CFL intr-o camera separata, a fost descoperit cadavrul…

Doi batrani din Mures au fost gasiti morti in casa. Decesul, produs din cauza frigului

08:45, 27.01.2024 - Un barbat si o femeie, de 92, resepctiv 77 de ani, au fost gasiti morti in casa, vineri, 26 decembrie, in satul Campenita, judetul Mures, legistii stabilind ca decesul a survenit din cauza frigului si a unei usoare intoxicatii cu cu monoxid de carbon, a anunțat IPJ Mureș.Batranii au fost gasiți ieri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?