Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire MACABRĂ - A fost găsit trupul fetiței românce de 8 ani, victimă a criminalului din Cipru

Publicat:

A fost gasit trupul fetitei romance de 8 ani, victima a militarului devenit criminal in serie, in Cipru, potrivit digi24.ro.

Ramasitele fetei erau intr-o valiza, pe fundul aceluiasi lac toxic unde ucigasul si-a aruncat si alte victime. Tot acolo a fost gasit si cadavrul mamei ei, saptamana trecuta. Cele doua romance au fost primele victimele ale primului criminal in serie din istoria Ciprului.

Citește și: Trafic de coșmar in Capitala: 10 accidente rutiere in ultimele ore. Zone in care sunt restricții de circulație

Barbatul de 35 de ani, care a recunoscut pana acum șapte crime,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…


Ce parere ai despre aceasta stire?