Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire îngrijorătoare a cercetătorilor după ce au survolat ghețarul Helheim din Groenlanda

Publicat:

Intr-una dintre cele mai calduroase zile din aceasta vara, localnicii din satul Kulusuk, Groenlanda, au auzit ceva ce suna ca o explozie. S-a dovedit a fi un bloc de gheața de marimea unui teren de fotbal care s-a desprins de calota glaciara. Groenlanda a pierdut intr-o singura zi, pe 2 august, 12.5 miliarde de tone... -ul Descoperire ingrijoratoare a cercetatorilor dupa ce au survolat ghețarul Helheim din Groenlanda apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire uimitoare: acest animal era considerat disparut

03:35, 08.04.2024 - Cercetatorii din Indonezia au gasit blana unui tigru Javan pe insula Java. Ei cred ca aceasta indica faptul ca animalul a fost recunoscut disparut prematur. O cantitate mica de blana, care a fost lasata pe gardul uneia dintre plantații, a fost observata inca in 2019. Cercetatorii au analizat apoi acidul…

Mesaje ingrijoratoare postate de un fost fotbalist din Ligue 1: „Nu plangeți pentru mine”

17:40, 05.04.2024 - Percy Prado, fost fotbalist la Nantes și Sporting Cristal, a publicat vineri mai multe mesaje de adio pe rețelele de socializare. Din fericire, o postare ulterioara anunța ca peruanul este bine, alaturi de familia sa.

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Descoperire șocanta au unui poștaș care imparțea pensiile: Trei membri ai unei familii, gasiți morți in casa

07:35, 10.02.2024 - Potrivit informațiilor, intr-o locuința la care s-a deplasat pentru a inmana pensia, poștașul a gasit doua persoane decedate (posibil in urma intoxicarii cu monoxid de carbon).Este vorba de doua femei (mama - 82 ani și fiica – 55 ani). Cu ocazia CFL intr-o camera separata, a fost descoperit cadavrul…

Cati romani fumeaza? Situatia ar putea fi mult mai ingrijoratoare decat o arata statisticile

06:55, 28.01.2024 - Fumatul este unul dintre cele mai raspandite vicii la nivel mondial, iar Romania nu se abate de la acest lucru. Statisticile arata ca milioane de romani fumeaza, ingrijorator fiind faptul ca printre ei se numara si foarte multi minori.


Ce parere ai despre aceasta stire?