Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut la TV, apoi a transmis un mesaj "la cald", de pe patul de spital! Ce se întâmplă cu Andreea Bălan în aceste momente

Publicat:

a aparut, marti seara, pentru prima data la TV, dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Ella. La scurt timp, artista le-a vorbit prietenilor despre ce i traieste în aceste momente.

traieste cea mai frumoasa perioada din viata unei femei! Artista a devenit, duminica mamica, iar acum îsi petrece primele zile alaturi de fiica ei sub supravegherea medicilor.

Dupa ce a aparut la "Acces direct", artista a postat pe o retea de socializare un mesaj prin intermediul caruia le spune prietenilor ei virtuali bucuria imensa pe care o traieste

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Alexandru Pantea, mesaj de pe patul de spital dupa operație

22:01, 28.02.2024 - Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, s-a operat la Roma dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior de la piciorul drept. Jucatorul de la FCSB a suferit accidentarea l un antrenament și va rata restul sezonului. El va reveni pe teren in octombrie, in stagiunea…

Papa Francisc, de urgența la spital! Ce se intampla cu Suveranul Pontif in aceste momente

17:55, 28.02.2024 - Papa Francisc a ajuns de urgența la spital! Suveranul Pontif se confrunta cu probleme de sanatate și nu trece prin cea mai buna perioada din viața sa. Iata ce se intampla cu el in aceste momente, dupa ce nu a citit discursul la audiența saptamanala de miercuri!

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!


Ce parere ai despre aceasta stire?