Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa a avut un vis care a lasat-o cu pielea de gaina! Ce a pus-o atat de tare pe ganduri pe artista? „Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu speriata…”

Publicat:

Vedeta are superstitii si crede ca exista oameni care au vise premonitorii. Argumentul? Si ea se numara printre ei. Solista si-a amintit ca in urma cu cativa ani a visat ca i-a cazut un dinte, imagine onirica despre care se spune ca ar prevesti moartea. Din pacate, a doua zi diva a primit o veste cutremuratoare. A fost anuntata ca bunicul ei a decedat. “Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu speriata de faptul ca am premonitii. Din nefericire, cand am visat ca mi-a cazut un dinte, vis despre care se spune ca prevesteste moartea unui apropiat, am aflat a doua zi ca tocmai murise bunicul meu pe…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Mesajul in lacrimi al Oanei Roman, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut pana azi’

14:31, 02.04.2024 - Oana Roman traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Vedeta a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa și se confrunta acum cu o tristețe de nedescris. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman, marturisiri dureroase…

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Zodia vedeta a lunii martie. Acești nativi vor avea parte de tot ce au visat

11:21, 02.02.2024 - Zodia vedeta a lunii martie. Astrele aduc numai vești bune pentru unii nativi. Ei vor avea parte de tot ce au visat vreodata și se vor bucura de multe momente speciale in urmatoarea perioada. Viața lor se va schimba radical.

De ce a ținut Iuliana Marciuc secreta moartea fostului soț. N-a spus nimic timp de 2 ani

19:45, 30.01.2024 - Iuliana Marciuc a trait o intensa poveste de dragoste cu Remus Posea, barbatul pe care l-a iubit inainte de Adrian Enache. Prezenta in emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Iuliana Marciuc a dezvaluit in exclusivitate moartea fostului soț. Vedeta de televiziune s-a casatorit cu Remus Posea in anul…

La ce obiect nu a renunțat sora Ronei Hartner, dupa moartea artistei. Rinda Hartner poarta și hainele regretatei cantarețe: „Am visat-o”

20:35, 27.01.2024 - Pe 23 ianuarie 2024, s-au implinit doua luni de cand Rona Hartner a murit. Sora ei, Rinda, iși revine cu greu din șocul pierderii artistei, dar gandul ca regretata cantareața este intr-un loc mai bun ii aduce puțina liniște. Rinda Hartner nu a renunțat la un obiect pe care vedeta il purta mereu.

Fiica romanului mort pe șantierul din Franta, copleșita de durere. Alexandra și-a pierdut și fratele in același accident de munca: ”Ne-au lasat singuri in aceasta lume rea” / VIDEO

12:26, 25.01.2024 - Moartea celor doi romani din Franța a lasat multa durere in familia lor. Fiul și tatal au fost zdrobiți de un perete, iar acum apropiații lor iși iau ramas bun de la ei. Fiica romanului este copleșita de durere și s-a filmat in lacrimi pe Internet. Alexandra nu iși mai gasește liniștea dupa tragedie.


Ce parere ai despre aceasta stire?