Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Demisie de RĂSUNET în Bulgaria: Preşedintele parlamentului a renunțat la funcție pentru a evita o criză politică

Publicat:

Presedintele parlamentului unicameral bulgar a demisionat vineri pentru a evita o criza politica in momentul in care Bulgaria se pregateste sa preia in ianuarie presedintia semestriala a , relateaza Reuters, preluat de MIA, scrie agerpres.ro. 
Socialistii din opozitie i-au cerut demisia lui Glavcev si au amenintat ca vor boicota sesiunile parlamentului pana cand va renunta la functie, dupa ce acesta i-a ordonat liderei lor, , sa plece din parlament pentru ofense aduse miercuri unor deputati si membri ai guvernului. 

,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rotația guvernelor arunca Bulgaria in criza politica și constituționala

07:05, 05.04.2024 - Principiul rotației guvernelor, ca soluție de compromis extrema, face parte din definirea tuturor posibilitaților atunci cand se așeaza intr-o majoritate o formula de Mare Coaliție, cu doua partide sau alianțe complet nemiscibile.

Benjamin Netanyahu anunța ca Israelul iși va continua ofensiva militara in Rafah, in ciuda opoziției internaționale: „Vom termina treaba”

21:35, 12.03.2024 - Premierul Benjamin Netanyahu a declarat marți, 12 martie, ca Israelul iși va continua campania militara in orașul Rafah, din sudul Fașiei Gaza, in ciuda creșterii presiunii internaționale pentru ca armata israeliana sa renunțe la planul de invazie, informeaza Reuters.Un cor din ce in ce mai mare de…

Președintele parlamentului Ungariei a semnat ratificarea aderarii Suediei la NATO

13:15, 02.03.2024 - Presedintele parlamentului Ungariei Laszlo Kover a semnat ratificarea aderarii Suediei la NATO si a transmis legislatia biroului presedintelui pentru promulgare, arata sambata inregistrarea voturilor pe site-ul parlamentului, noteaza Reuters, preluat de Agerpres.

Ciolacu: Demisionez din funcție daca pierd alegerile. Ciuca: Rolul nostru nu este acela de a discuta despre demisie, ci de a mobiliza activul de partid si electoratul

14:00, 22.02.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca va demisiona din functie daca va pierde alegerile, iar presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a punctat ca nu demisia din functie primeaza, ci rolul liderilor coalitiei este acela de a mobiliza activul de partid si electoratul. „Eu o sa demisionez…

Achitare de rasunet pentru președintele Samsung in procesul care a planat asupra companiei aproape un deceniu

11:40, 05.02.2024 - Lee Jae-yong, președintele Samsung Electronics, a fost achitat luni de o instanța din Seul in procesul in care era acuzat de frauda contabila și manipularea pieței bursiere, un caz care a planat asupra conglomeratului sud-coreean din 2015, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?