Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia Matache, prima reacţie după ce s-a aflat că nu mai face parte din juriul "Te cunosc de undeva"

Publicat:

a renuntat la rolul de jurat la "Te cunosc de undeva" pentru ca, in curand, vor reincepe filmarile la "X Factor".

" cunosc de undeva mi-a facut o reala placere, atat in calitate de jurat, cat si in calitate de concurent. Show-ul a ajuns in fazele finale, ceea ce inseamna mai multe ore de filmat si mai mult timp din partea tuturor implicati in acest proiect. Pe de alta parte, producatorii X Factor au anuntat ca vor incepe pregatirile mult mai devreme anul acesta, tocmai pentru ca se doreste a fi cel mai spectaculos sezon.

Toate acestea ma pun in imposibilitatea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, show incendiar pe scena! S-au transformat in Bruno Mars: ”Se vede ca sunteți...” / VIDEO

22:10, 30.03.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un show incendiar pe scena Te cunosc de undeva! Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Bruno Mars și au intrat perfect in ”pielea” artistului! Iata ce au spus jurații!

Zarug, la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1. Ce l-a scos din sarite la „Te cunosc de undeva!”: „Imi venea sa plang”

11:45, 09.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au fost provocati de un artist coreean la „Te cunosc de undeva!”. S-au pregatit intens pentru momentul din aceasta seara, iar Zarug a fost chiar la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata in aceasta seara, de la 20:00, la Antena…

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat in Mioara Velicu. Cum au comentat jurații transformarea celor doi / VIDEO

23:25, 24.02.2024 - Zarug și Eliza Natanticu au adus un moment romanesc pe scena de la Te cunosc de undeva! Cei doi s-au transformat in Mioara Velicu, un personaj care nu a fost deloc ușor de interpretat. Cum au comentat jurații momentul lor.

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.

Alexia Țalavutis, detalii din culisele Te cunosc de undeva! Și-a dat colegul de gol. „Efectiv se intinde pe scaun și doarme”

16:50, 28.01.2024 - Alexia Țalavutis este una dintre concurentele celui mai nou sezon Te cunosc de undeva, insa, acesta nu este singurul proiect in care artista este implicata. Timpul ei este lumitat, filmeaza mult și nu reușește sa doarma suficient.Pe langa emisiunea matinala pe care o are la Antena Stars, Alexia Țalavutis…

Și-a lasat job-ul pentru a merge la Australian Open! Sacrificiul suprem facut de Andreea Balan pentru Victor Cornea: Nu participa la filmarile „Te cunosc de undeva”

12:10, 20.01.2024 - Continue reading Și-a lasat job-ul pentru a merge la Australian Open! Sacrificiul suprem facut de Andreea Balan pentru Victor Cornea: Nu participa la filmarile „Te cunosc de undeva” at Info real.

Marele absent din juriul Te cunosc de undeva. Filmarile au inceput și vedeta nu e deloc la pupitru

12:30, 17.01.2024 - Au inceput filmarile pentru cel de-al 20-lea sezon „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, insa o vedeta a absentat de pe platourile de filmare. Este vorba despre jurata Andreea Balan, care este plecata peste hotare, la mii de kilometri de Romania. Andreea Balan, marea absenta de la Te cunosc de undeva…


Ce parere ai despre aceasta stire?