Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Defecte feminine care îi resping pe bărbaţi. Lucruri pe care trebuie neapărat să le ştii

Publicat:

1. Greseli comise de o femeie, care transmit clar ca ele nu se considera sexy si nici nu incearca sa devina: neglijenta, murdaria si mirosurile neplacute ale trupului.
 
2. Unele defecte tin de inexistenta autorespectului. Femeia care nu se autoapreciaza exprima acest lucru prin tinuta sleampata, supraponderabilitatea, lipsa de tonus muscular si de incredere.
 
3. Unele femei exagereaza incercand sa se faca placute si aceasta disperare produce o reactie de respingere. Fiind prea agresive, prea dornice, prea interesate sfarsesc prin a-si izgoni admiratorii.

Citeste…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca: 'S-au facut foarte multe lucruri bune. S-au facut și greșeli!' (VIDEO)

21:30, 19.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a participat la evenimentul de lansare a candidatilor liberali pentru alegerile locale din judetul Salaj.„Trebuie sa pastram valorile oamenilor care au promovat iubirea de țara. Am foarte mare incredere in tineri.

10 lucruri interesante pe care le gasești doar in Dubai. De ce sa vizitezi neaparat acest oraș magnific

10:35, 01.04.2024 - Dubai a devenit una dintre cele mai ravnite destinații turistice din lume. Este un oraș cu adevarat diferit, iar odata ajuns aici, vei avea parte de experiențe unice in lume. Lucruri nebunești pe care le gasești doar in Dubai Zgarie-norii și mașinile de lux sunt doar varful aisbergului atunci cand vine…

Breaking News! Doi barbați au furat 300 de kilograme de cupru din transformatoarele celui mai mare complex energetic din Romania!

14:00, 25.02.2024 - Sa vezi și sa nu crezi! Doi barbați in varsta de 35 de ani au fost prinși de poliție in timp ce transportau 320 de kilograme de cupru. Mare le-a fost surprinderea oamenilor legii atunci cand au aflat de unde au furat cei doi!VEZI AICI UNDE LE-AU VANDUT ȘI CE PEDEPSE RISCA!

Tanar snopit in bataie, de doi barbați care au coborat dintr-o mașina

17:55, 21.02.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din Matasari, județul Gorj, a fost snopit in bataie de doi barbați, care au coborat dintr-o mașina dupa ce au lovit intenționat autoturismul in care se afla victima impreuna cu un alt barbat.

Doi barbați din Cugir au ajuns in arestul IPJ Alba. Sunt cercetați pentru furt

11:35, 16.02.2024 - La data de 15 februarie 2024, polițiștii din Cugir au identificat un tanar de 23 de ani, din Cugir, ca persoana banuita de savarșirea unei infracțiuni de furt.In urma cercetarilor efectuate de polițiști, a rezultat ca, la data de 13 februarie 2024, tanarul ar fi patruns, fara drept, in magazia unui…

Doi barbați și o femeie, arestați dupa ce au rapit o copila din Targu Ocna

17:00, 12.02.2024 - O fata de 14 ani din Targu Ocna a fost rapita, sambata, de 3 persoane necunoscute. Mama copilei este cea care a alertat poliția din localitate, apoi, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacau, s-a declanșat de urgența mecanismul „Alerta rapire copil”, fiind efectuate cautari ample in vederea…

Gorj: Doi barbați, reținuți de polițiști pentru lovire

11:10, 05.02.2024 - Doi barbați de 35 de ani, ambii din comuna gorjeana Turburea, banuiți de savarșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, au ajuns aseara in arestul IPJ Gorj. Din primele cercetari efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul ca in timp ce se aflau in fața unui magazin satesc din comuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?