Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaraţii incendiare! Totul despre relaţia lui Florin Salam cu Roxana! Vezi cum s-au cunoscut cei doi

Publicat:

se pregateste de cea de-a doua nunta. Dupa sase ani de suferinta si tristete, celebrul artist si-a gasit fericirea in bratele frumoasei . Puiu, prietenul lui , vorbeste despre relatia manelistului cu tanara domnisoara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

Star Matinal. Avocata lui Florin Salam, declarații despre proces. Ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce manelistul a ramas in arest / VIDEO

10:05, 14.03.2024 - Avocata lui Florin Salam a facut declarații despre procesul in care este implicat cantarețul de manele. Iata ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce „Regele manelelor” a ramas in arest preventiv pentru o perioada de 24 de ore!

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

Mireasa. Tatal Laurei, declarații despre relația fiicei sale. Ce a spus tatal concurentei: „Totul depinde de...” / VIDEO

22:40, 21.02.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Mireasa, dupa ce intre Laura și Cristian a avut loc o discuție despre atitudinea distanta a concurentului, tatal tinerei a intrat in direct. Ce a avut de spus barbatul.

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!

Roxana Dobre, mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi: „Prin ce am trecut...” / FOTO

10:00, 27.01.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi și nu considera ca partenerul ei de viața a greșit cu ceva. Iata ce a postat soția artistului pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?