Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECLARAŢII EXCLUSIVE / O vedetă a ajuns în pragul disperării din cauza copilului! „A distrus toată bucătăria”

Publicat:

Una dintre cele mai indragite cantarete din industra muzicala romaneasca a ajuns in pragul disperarii. Iar asta pentru ca investitia de mii de euro a vedetei este locul de joaca preferat de fiul ei care pare sa aiba o placere deosebita sa o faca praf.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Acces Direct. Lavinia, in pragul disperarii din cauza fostului soț. Il acuza pe barbat de rapire internaționala. Ar fi incercat sa se razbune pe ea

17:50, 28.03.2024 - Lavinia este mama a doi copii și spune ca vrea sa iși vada fiicele, dar nu ii este permis acest lucru din cauza fostului soț. Cei doi s-au desparțit, iar femeia spune ca nu a mai putut sa indure episoadele violente, așa ca, a plecat impreuna cu un alt barbat.

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata! Vedeta face declarații exclusive

23:50, 31.01.2024 - Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu s-au casatorit niciodata. Artista vorbește despre cele doua incercari, esuate, de a ajunge in fața altarului. Cum crede cantareața ca le-ar schimba viața un act.


Ce parere ai despre aceasta stire?