Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Decizie suprinzătoare a Judecătoriei Alba Iulia în cazul recidivistului care a tâlhărit cu bestialitate o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia. CONTROVERSELE sentinței

Publicat:

Decizie suprinzatoare a in cazul recidivistului care a talharit cu bestialitate o tanara de 20 de ani in scara unui bloc din Alba Iulia. CONTROVERSELE sentinței a fost condamnat luni, 10 iunie 2019, la doar 4 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de tilharie calificata. Limitele prevazute […] The post Decizie suprinzatoare a in cazul recidivistului care a talharit cu bestialitate o tanara de 20 de ani in scara unui bloc din Alba Iulia. CONTROVERSELE sentinței appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul din Alba care a ascuns cadavrul tatalui in frigider a scapat de o condamnare penala. Cazul care a ingrozit o comunitate

08:01, 13.04.2024 - Barbatul din Alba care a ascuns cadavrul tatalui in frigider a scapat de o condamnare penala. Cazul care a ingrozit o comunitate Barbatul din Galda de Jos care a ascuns cadavrul tatalui sau in frigider a scapat de acuzațiile penale. Dupa ce a fost trimis in judecata in 2023, magistrații Judecatoriei…

Fost senator, achitat pentru ucidere din culpa. Decizie rara a instanței supreme in cazul lui Christian Gigi Chiru

13:45, 12.04.2024 - Procesul fostului senator liberal Christian Gigi Chiru a vizat moartea unui barbat, care s-a dezechilibrat și a cazut, de la balconul unei discoteci din Eforie Sud, administrata de fostul politician.

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Presupusul dealer al lui Vlad Pascu a fost eliberat din arest! Ce decizie au luat magistrații in cazul lui Tudor Duma, zis și ”Maru”

11:20, 21.03.2024 - Decizie de ultima ora in dosarul tragediei din 2 Mai. Magistrații l-au eliberat din arestul preventiv pe presupusul dealer al lui Vlad Pascu. Astazi, Tudor Duma a fost lasat sa plece acasa, dupa luni in care contestația i-a fost respinsa. Iata ce masura a fost dispusa de instanța in cazul sau.

Barbatul lasat liber dupa ce și-a talharit iubita a fost condamnat pentru ca i-a ucis apoi mama

16:15, 09.03.2024 - Cazul unui localnic din Simeria care a comis o crima la scurt timp dupa ce fusese lasat sa plece din sediul Poliției, deși era anchetat pentru talharie, a dus la condamnarea acestuia la ani grei de inchisoare.

Mihai Constantin: Interesul Guvernului este sa minimizeze impactul bugetar pentru Romania in speta Rosia Montana

16:21, 08.03.2024 - El a fost intrebat, joi seara, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, care este planul Executivului pentru ziua de vineri, in cazul in care va fi publicata o decizie in dosarul Rosia Montana."Guvernul a fost notificat de catre ICSID ca e foarte probabil ca, maine, 8 martie, sa se comunice si…

Decizie in cazul Roșia Montana. Mihai Constantin: Interesul Guvernului e sa o minimizeze

22:55, 07.03.2024 - Interesul Guvernului este sa minimizeze decizia in cazul Roșia Montana ca impact bugetar, dar și social pentru Romania, spune purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin. Decizia este așteptata vineri.

Armin Nicoara și Claudia Puican, inca o masura de precauție in caz ca divorțeaza! Dupa ce au facut contract prenupțial, acum cei doi au mai luat o decizie importanta. Saxofonistul spune motivul!

22:50, 21.02.2024 - Claudia Puican și Armin Nicoara s-au casatorit in urma cu doi ani, insa nu inainte ca cei doi sa semneze un contract prenupțial in cazul in care vor ajunge, din nefericire, la divorț. Aceștia insa au mai luat acum inca o masura de precauție pentru a fi siguri ca in cazul unui separari, niciunul nu va…


Ce parere ai despre aceasta stire?