Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deces suspect la Liceul "Horia Hulubei" din Măgurele. Un băiat de 12 ani a făcut convulsii şi a murit

Publicat:

Tragedie intr-o scoala din Magurele, judetul Ilfov. Un baiat de 12 ani a intrat in convulsii si a murit la scoala. Medicii de pe ambulanta au incercat sa il resusciteze mai bine de o ora, dar fara succes.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Bacau. O gravida a murit la spital. Familia acuza medicii ca nu au intervenit la timp

15:05, 02.04.2024 - Caz cutremurator la spitalul Județean Bacau, dupa ce o femeie insarcinata in patru luni a murit la nici 24 de ore de la internare. Sarcina se oprise din evoluție și avea dureri puternice. Familia acuza ca intervenția chirurgicala s-a facut prea tarziu și a facut mai multe plangeri la Colegiul Medicilor,…

Deces SUSPECT in Baia Mare. Barbat gasit mort, cu o legitimație KGB langa el

23:45, 09.03.2024 - Medicii au costatat ca batranul a fost omorat, deoarece avea o rana la nivelul capului. Criminaliștii au preluat cercetarea.Surse judiciare spun ca anchetatorii au descoperit in camera in care s-a produs tragedia și un document straniu, o legitimație emisa in fosta Uniune Sovietica de o instituție din…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Șantier prabușit in Italia. Trei muncitori au murit in Florența. Printre victime se afla și romani

09:55, 17.02.2024 - Tragedie in Italia. Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre ei sunt in stare grava, au leziuni la coloana. Alți doi muncitori sunt inca dați disparuți și sunt cautați de echipele de salvare sub…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.


Ce parere ai despre aceasta stire?