Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ziua ei, ANTONIA le-a oferit cadou fanilor o piesă sensibilă, de suflet “În oglindă”

Publicat:

ANTONIA și-a sarbatorit ziua de naștere și le-a oferit cadou fanilor o piesa induioșatoare, sensibila și inspirata din viața artistei. “In oglinda” este o piesa compusa de Denis Roabeș (), Antonia și Marco & Seba și produsa de ei. ​”M-am deschis cel mai mult fața de fani, de public prin piesa aceasta, am dat o bucațica din intimitatea mea. Mie nu prea imi place sa comentez despre acest subiect, pentru ca sincer, nici nu este necesar, dragostea mamei pentru copilul sau este evidenta și nu trebuie sa ma explic. Nu am mai prea vorbit despre subiectul acesta in ultima vreme. Piesa “In oglinda”…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

(video) „Sunt bucuroasa ca traiesc aceasta experiența alaturi de Denis”: The Motans și Andra, prima colaborare. Cum suna piesa „Inapoi in viitor”

15:05, 11.03.2024 - The Motans a colaborat, pentru prima data, cu Andra pentru „Inapoi in Viitor”, o piesa despre o poveste de iubire sincera. Melodia a adunat, in cateva zile, peste 100.000 de vizualizari pe YouTube, scrie SHOK.md .

The Motans și Andra colaboreaza pentru prima data – ,,Inapoi in viitor”

14:51, 08.03.2024 - Piesa ,,Inapoi in viitor” este o explozie de emoție și pasiune, in care The Motans și Andra se unesc pentru a crea o experiența muzicala inegalabila. Este o simfonie a inimilor, in care vocile lor se impletesc armonios, formand un portret vibrant al sentimentelor. Versurile piesei sunt un adevarat testament…

Alex Cery lanseaza o noua piesa alaturi de Ornela Pasare, material ce face parte de pe noul sau album, intitulat „Yin & Yang”

21:35, 07.02.2024 - „O cunosc de foarte mulți ani pe Ornela, ne tot intalneam prin televiziune la diferite emisiuni și speram ca aceasta colaborare sa se intample candva, dar am lasat lucrurile sa decurga natural și iata ca „niciodata sa nu spui niciodata”. O respect foarte mult și chiar daca nu ma așteptam, recunosc,…

Cezar Guna te picteaza precum “Picasso”

18:20, 29.01.2024 - “Picasso” este o piesa senzuala și captivanta, creata de talentatul compozitor Cezar Guna, alaturi de producatorul REALM. Piesa este o oda poetica dedicata unei prezențe feminine excepționale, evidențiind frumusețea și complexitatea acesteia prin intermediul versurilor și armoniilor muzicale subtile.…


Ce parere ai despre aceasta stire?