Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De la 1 iulie, "scade prețul gazelor"

Publicat:

De la 1 iulie, "scade prețul gazelor" Foto: Arhiva.

Preturile gazelor naturale livrate clientilor casnici vor scadea de vineri în medie cu 3%, conform unei decizii a de Reglementare în domeniul Energiei.

Scaderea este posibila pentru ca pretul productiei interne curente se mentine la 60 de lei/MWh, consumul realizat de clientii casnici este asigurat în totalitate din productia interna, iar costul unitar de transport a scazut.

În sedinta de marti, guvernul a decis sa nu majoreze pretul la productia interna de gaze naturale destinata…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANRE a aprobat tarifele și prețurile reglementate pentru gazelor naturale 

11:25, 23.04.2024 - Astazi, 23 aprilie 2024, in cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat tarifele reglementate pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale prestat de catre I.C.S „Nord Gaz-Singerei” S.R.L., diferențiate in funcție…

Scandal pe prețul gazelor. Expert: Energocom a cumparat cu 7,24 lei, iar cetațenii au dat 18,07 lei. Afacere neo-moldoveneasca. Reacția ANRE

15:00, 29.03.2024 - O noua analiza a expertului Veaceslav Ionița pe tema gazelor naturale a scandalizat, din nou, societatea. „Gazul in Moldova nu este pur și simplu gaz, el mereu a fost o afacere de „succes”, dar ce s-a intamplat in 2023 va intra cu certitudine in manualele de economie”, afirma Ionița. Expertul se intreaba…

Scade pretul gazelor in Bulgaria cu 18%?

09:50, 29.02.2024 - Comisia de reglementare in domeniul Energiei din Bulgaria (EWRC) examineaza propunerea furnizorului de gaze Bulgargaz de scadere a pretului gazelor naturale cu 18%, in martie, comparativ cu februarie, transmit BTA si Novinite. De la 1 martie, noul pret al gazelor ar urma sa se situeze la aproximativ…

Alerta! Romania are cel mai mare preț la energia electrica a consumatorilor non-casnici din UE

14:20, 14.02.2024 - Un proiect de strategie industriala al Ministerului Economiei scoate in evidența dezastrul catre care se indreapta consumatorii non-casnici ca urmare a creșterii uriașe a prețurilor la energie electrica și gaze naturale. Un proiect de strategie industriala al Ministerului Economiei evidențiaza faptul…

De ce nu crește industria romaneasca / Prețul energiei din Romania, pentru o brutarie sau un spital, este cel mai mare din UE - document guvernamental

12:55, 13.02.2024 - Prețurile energiei electrice pentru consumatorii non-casnici din banda 20-499 MWh (industriali), spre exemplu, pentru o brutarie medie sau un spital, sunt cele mai mari in Romania, comparativ cu media UE sau cu o serie de state din imediata vecinatate, se arata intr-un proiect de strategie industriala…

Dumitru Chirița, fost deputat PSD, cu facultate terminata la 37 de ani, a fost numit președintele Electrica / Posibila stare de incompatibilitate

15:46, 12.02.2024 - Controversatul Dumitru Chirița a fost ales, luni, președintele Consiliului de Administrație al Electrica, pentru perioada incepand cu data de 12 februarie 2024 și pana la data de 31 decembrie 2024. Dumitru Chirița este fostul șef al Autoritații Naționale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE),…

Consiliul Concurentei recomanda contract standardizat pentru toti furnizorii pe piata de gaze naturale

08:40, 26.01.2024 - Consiliul Concurentei recomanda, intr-o analiza referitoare la piata gazelor naturale, un contract standard de furnizare, care sa prevada clauze si conditii unice, iar singurul parametru care poate diferi de la un furnizor la altul ar trebui sa fie pretul final al gazelor naturale. Totodata, in urma…

Consiliul Concurenței, cu ochii pe furnizorii de gaze. Ce obligație ar putea fi introdusa la contracte

16:30, 25.01.2024 - Consiliul Concurentei considera ca trebuie elaborate oferte personalizate prin pretul de furnizare a gazelor naturale pentru consumatorii casnici, in functie de scopul final pentru care gazele sunt achizitionate, cum ar fi prepararea hranei, incalzire si asigurarea apei calde pentru locuinta sau doar…


Ce parere ai despre aceasta stire?