Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De Crăciun pe stil nou meteorologii prognozează temperaturi peste valorile normale

Publicat:

de Stat prognozeaza pe stil nou, 25 decembrie, temperaturi mai inalte decat norma pentru aceasta perioada. a declarat pentru IPN ca luni vremea va fi fara precipitatii si vom avea maxime de +7 – +9 grade Celsius.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se incalzește in toata țara, cu temperaturi mult peste cele normale. Prognoza pentru fiecare regiune

13:01, 25.03.2024 - Meteorologii anunța o incalzire semnificativa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi mult peste cele normale pentru aceasta perioada a anului. In Banat și Crișana, maximele vor ajunge la 23 – 25 de grade Celsius. Ploile vor fi mai frecvente in jurul datei de 28 martie și dupa 3 aprilie. Meteorologii…

Vremea se incalzește semnificativ in toata țara, cu temperaturi mult peste cele normale. Prognoza pentru fiecare regiune

12:55, 25.03.2024 - Meteorologii anunța o incalzire semnificativa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi mult peste cele normale pentru aceasta perioada a anului. In Banat și Crișana, maximele vor ajunge la 23 – 25 de grade Celsius. Ploile vor fi mai frecvente in jurul datei de 28 martie și dupa 3 aprilie. Meteorologii…

Vremea se incalzește in toata țara! Temperaturile vor fi mult peste cele normale

11:40, 25.03.2024 - Meteorologii anunța o incalzire semnificativa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi mult peste cele normale pentru aceasta perioada a anului. In Banat și Crișana, maximele vor ajunge la 23 - 25 de grade Celsius. Ploile vor fi mai frecvente in juru

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?