Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante

Publicat:

Bucatarii din marile restaurante au un secret atunci cand pregatesc carnea. Acestia adauga un ingredient simplu care face orice carne mai frageda. Puteti obtine si voi, acasa, o friptura la fel de gustoasa si de frageda.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…

Ce sa pui in aluatul pentru prajitura Bounty, ca sa iasa delicioasa. Secretul gospodinelor iscusite

14:40, 25.01.2024 - Prajitura Bounty este unul dintre cele mai delicioase deserturi și preferata de majoritatea iubitorilor de dulci. Rețeta nu este foarte complicata, iar rezultatul este cu adevarat delicios. Prajitura Bounty. Ce sa pui in aluat pentru un gust perfect Cine nu iubește batoanele Bounty cu ciocolata și nuca…

Omleta ca la restaurant. Bucatarii experimentați au dezvaluit secretul

13:25, 13.01.2024 - Cand spui omleta, te gandești la unul dintre cele mai simple preparate din lume și ești tentat sa te gandești ca nu mai are secrete. Bucatarii experimentați explica ce trebuie sa faci ca omleta sa iasa ca la restaurant.

Prin ce sa dai carnea pentru șnițele ca sa iasa mai frageda și mai gustoasa. Secretul pentru o crusta crocanta

13:25, 10.01.2024 - La prima vedere, am fi tentați sa spunem ca este o rețeta banala, ce nu ar trebui sa dea mari batai de cap celor care vor sa prepare acest fel de mancare, insa realitatea este alta. Afla, din randurile de mai jos, prin ce sa dai carnea pentru șnițele ca sa iasa mai frageda și […] The post Prin ce sa…

Cum repari icrele taiate. Secretul marilor bucatari care salveaza masa de Revelion

12:51, 30.12.2023 - In primul rand, trebuie sa stii ca icrele se bat mai usor (si mai repede, evident) cu mixerul, si nu de mana. La inceput, acestea se bat 1-2 minute, nu mai mult, cu zeama proaspata de lamaie, apoi se incorporeaza uleiul, putin cate putin.Daca icrele se taie, cea mai usoara metoda pentru a le repara…

In ce sa fierbi sarmalele ca sa iasa fragede și mult mai gustoase. Secretul știut doar de bucatarii din marile restaurante

16:11, 29.12.2023 - Preparat tradițional, savurat de generații intregi de romani, in toate colțurile țarii, devenit aproape sinonim cu ideea de sarbatoare. Cu toate ca, la prima vedere, rețeta nu pare deloc complicata, exista cateva trucuri ce garanteaza obținerea unui rezultat ca la carte sau, mai bine zis, ca la mama…


Ce parere ai despre aceasta stire?