Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce sunt copiii înnebuniţi după kendama şi spinner fidget? Se întorc la simplitate!

Publicat:

Chiar daca tehnologia a avansat foarte repede, iar jocurile au ajuns pana in punctul in care simuleaza practic realitatea inconjuratoare, copiii din ziua de azi tind sa se intoarca la simplitate. Acestea este motivul pentru care vanzarile pentru Kendama si au explodat pe piata din Romania, de la inceputul anului. , directorul BeKid.ro – unul dintre cele mai mari magazine online din Romania pentru bebelusi si copii – afirma ca, de la inceputul acestui an, a vandut cateva mii de kendama si spinner fidget, iar cei mai multi copii au cumparat aceste jucarii deoarece s-au…

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Negru, atac la turismul din Romania: Este mai ieftin sa vizitezi Versailles decat Peleș

07:40, 28.03.2024 - "Asta e Castelul Peleș din Sinaia și daca vrei sa-l vizitezi trebuie sa platești 150 de lei, daca ești adult, și 37 de lei, daca ești copil. Daca vrei sa intri la Versailles, palatul regilor Franței, de langa Paris, trebuie sa platești mai puțin: 21 de euro, adica vreo 104 lei. E mai ieftin sa vezi…

Weekend pentru iubitorii LEGO®: o replica de 1,5 m inalțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusa in Iulius Town

02:01, 16.03.2024 - La Iulius Town vei avea parte de un weekend in care poți sa te intorci pe taramul copilariei și sa redescoperi magia lucrurilor simple.   Vino sa admiri unul dintre cele mai mari seturi realizate, de-a lungul timpului, din piese LEGO® – o replica a Turnului Eiffel, in cadrul expoziției Brickenburg In…

Orașul din Romania in care copiii au probleme de vorbire si intelegere. Se intampla din cauza efectelor izolarii și invațarii online

08:30, 15.03.2024 - Exista un oraș in Romania in care copiii au probleme de vorbire si intelegere. Totul se intampla din cauza efectelor izolarii și invațarii online. Iata despre ce zona din țara noastra este vorba, dar și ce au transmis logopezii!

Salvarea UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, de pe vremea Imperiului Habsburgic

23:15, 11.03.2024 - UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, inființata in vremea Imperiului Habsburgic, și-a gasit cumparator, dupa 13 ani de insolvența. Este vorba de catre Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice SRL, societate ce are ca asociat unic compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare…

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. „Prețul este foarte bun”

10:46, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai, la doi ani de cand l-a achiziționat . Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care spune de ce a luat aceasta decizie, dar și suma pe care o cere pe imobil.Bianca Dragușanu spune pe Instagram ca daca exista doritori, ii așteapta in privat…

Un nou val de scumpiri lovește Romania. Ce alimente și-au marit prețul cel mai mult?

11:55, 06.02.2024 - Specialiștii susțin ca nivelul prețurilor este determinat de volumul mult prea mare al importurilor de produse alimentare. Datele citate de Realitatea Plus indica faptul ca pana la 80% din cantitatea de carne din marile magazine vine din import, iar la fructe și legume procentul poate ajunge la 90%,…

Ce crede ministrul Agriculturii ca se va intampla cu prețul graului

12:00, 05.02.2024 - Ministrul Agriculturii Florin Barbu spune ca dupa dezechilibrul creat de declanșarea razboiului in Ucraina pe piața cerealelor spera ca prețurile sa creasca in perioada urmatoare. Fermierii romani au trecut practic de la un preț de 1,8 lei/kg, la izbucnirea conflictului din Ucraina, la 0,9 lei/kg, spune…

„Un potential urias”. Un vaccin impotriva malariei are o eficacitate de pana la 78% la copiii mai mici de de doi ani – Studiu

12:55, 02.02.2024 - Vaccinul R21/Matrix-M a fost recomandat in 2023 pentru utilizare de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), iar in urma unui studiu de faza 3 facut pe copii din Africa, s-a constatat ca serul prezinta o eficacitate de pana la 78% la copiii cu varste cuprinse intre cinci si 17 luni, pe parcursul primului…


Ce parere ai despre aceasta stire?