Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce femeile trebuie sa consume ceai negru si suc de portocale

Publicat:

Consumul regulat de ceai negru si suc de portocale poate reduce riscul de imbolnavire de cancer ovarian cu pana la 31%, datorita continutului de flavonoide, compusi chimici antioxidanti, potrivit unui studiu desfasurat pe durata a peste 30 de ani, informeaza dailymail.co.uk.
Cercetatorii de la University of din au studiat dietele a 171.940 de femei, cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani, pe o perioada de peste 30 de ani si au descoperit ca cele al caror regim alimentar continea cantitati mari de flavonoide, un tip de antioxidanti gasit in ceai negru, vin…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiul care ii pune pe jar pe vegani: Carnea artificiala din plante este mai rea pentru sanatate decat consumul de carne adevarata

16:50, 17.04.2024 - A deveni vegan nu iți va imbunatați sanatatea, sugereaza un studiu. Cercetatorii au descoperit ca produsele din "carne" artificiala pe baza de plante nu ofera niciun „beneficiu clar" pentru sanatatea inimii. Oamenii care au mancat "carnați", "burgeri" și "carne tocata" artificiale au avut și o tensiune…

Romania ca proiect geopolitic si interesul national (partea a IV-a)

10:51, 07.03.2024 - ROMANIA CA PROIECT GEOPOLITIC ȘI INTERESUL NAȚIONAL ROMANESC IN CONTEXTUL DEZORDINII MONDIALE ACTUALE  POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IN ANII 1990 PREJUDECAȚI ROMANO-SCEPTICE ȘI AMENINȚARI GEOPOLITICE In noul context internațional aparut dupa incetarea Razboiului rece și dispariția ordinii mondiale bipolare,…

Ce legatura exista intre perne și accident vascular cerebral mortal? Experții au elucidat misterul: afla daca ești in pericol

19:00, 28.02.2024 - Utilizarea pernelor in stil „shogun” poate face ca evenimentul medical ucigaș, AVC-ul sa fie mai probabil din cauza modului in care gatul se indoaie, au descoperit cercetatorii japonezi. Așadar, dormitul pe perne inalte ar putea crește riscul de accident vascular cerebral, sugereaza cercetatorii.Pernele…

Care sunt diferențele intre principalele tipuri de ceai? Ceaiul negru vs verde vs oolong vs alb

17:35, 10.02.2024 - In ultimii ani am devenit un bautor regulat de ceai. Ma refer la ceaiul... ceai, la specia Camellia sinensis (familia Theaceae), nu la diverse la diverse flori, fructe ori plante peste care se adauga apa calda/ clocotita.Deși am mai scris anterior pe site articole despre beneficiile ceaiului, nu am…

Alimentul minune vine din Coreea de Sud. Scapi de grasimea de pe abdomen, imbunatațește memoria și scade riscul de diabet

14:40, 02.02.2024 - Un nou studiu care a inclus peste 115.000 de persoane, realizat de cercetatorii de la Universitatea Chung Ang din Coreea de Sud, a descoperit ca persoanele care consuma trei porții de kimchi pe zi sunt mai puțin predispuse sa fie obeze și au mai puțina grasime abdominala, potrivit Daily Mail.Bacteriile…

Alimentele viitorului: „carne” printata 3D, „unt” din musca sau „chiftele” din insecte

19:56, 30.01.2024 - Decenii la rand, pe fondul cresterii exponentiale a populatiei si a resurselor tot mai limitate, omenirea a fost macinata de intrebarea “Ce vor manca oamenii viitorului?”. Autorii de romane stiintifico-fantastice și-au imaginat ca in lipsa resurselor oamenii se vor indreapta spre pseudo-mancaruri ciudate.…

Consumul de carne roșie, asociat cu risc dublu de diabet zaharat de tip 2

14:00, 27.01.2024 - Consumul excesiv de carne roșie, atat procesata, cat și neprocesata, se asociaza cu riscul ridicat de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, conform unui studiu publicat in The American Journal of Clinical Nutrition . Principalele efecte determinate de consumul de carne roșie:• consumul de carne roșie…

Cercetatorii au dezvoltat un test de sange pentru depistarea cancerului cerebral care poate creste rata de supravietuire

10:20, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian. Timp de ani de zile, tumorile cerebrale…


Ce parere ai despre aceasta stire?