Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este bine să NU mănânci la micul dejun! Nimeni nu ţi-a spus asta până acum!

Publicat:

Sportivul spune ca nu exista nicio dovada stiintifica pentru beneficiile aduse de prima masa a zilei. El spune pentru cotidianul ca nu mananca in nicio zi de dimineata si este perfect sanatos. Mai mult, el a creat o dieta prin care spune ca se vor pierde multe kilograme. Regimul lui presupune ca in anumite zile sa nu mananci decat o masa, iar micul dejun trebuie sarit obligatoriu.

"Ideea de a manca la micul dejun a fost impamantenita odata cu aparitia firmelor care produc cereale, care ne-au inoculat ideea ca trebuie neaparat sa mancam dimineata.", a spus .

In…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Nutriționist: Nu exista o ora obligatorie pentru micul dejun

09:45, 09.04.2024 - Sunt sigura ca printre cei care citesc aceste randuri sunt practicanți de mic dejun, dar și oameni care il ocolesc. Foarte bine. Diversitatea e buna. Avem de invațat unii de la alții. In practica mea intalnesc atat oameni care se trezesc chiar mai devreme ca sa aiba timp sa manance un mic dejun copios,…

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum sparții la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:50, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu suntem…

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum spații la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:45, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Ce trebuie sa mananci prima data dimineata. Alimentele care iți ofera aportul zilnic de calorii și nutrienți

22:40, 17.02.2024 - Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Astfel, alimentele pe care le consumam in aceasta parte a zilei au un impact major asupra funcționarii organismului uman. Iata regulile de care trebuie sa ții cont pentru a avea parte de aportul zilnic de calorii și nutrienți!


Ce parere ai despre aceasta stire?