Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e important să mâncăm împreună. Trei beneficii care ne fac mai fericiți

Publicat:

Cu atatea lucruri de facut de dimineața pana seara, nu-i așa ca pare tot mai greu sa-ți faci timp pentru masa alaturi de cei la care ții? Ca e vorba de iubit, familie sau prieteni, ritualul construit in jurul mesei e unul foarte important. Și ar trebui sa va faceți timp pentru cel puțin o astfel de masa pe zi. Iata cele mai importante trei lucruri pe care le veți caștiga de pe urma acestui obicei sanatos, la care țin chiar și cei mai ocupați oameni din lume. Ritualul meselor alaturi de familie sau prieteni implica cațiva factori. In primul rand, e bine sa stabilim impreuna o ora cand lasam totul…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detaliul mai puțin știut din viața Lorei. Ce ține la oglinda in camera de machiaj. „Am grija sa imi țin promisiunile”

13:31, 15.04.2024 - Lora, in varsta de 41 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Recent, vedeta a scos la iveala un amanunt mai puțin știut din viața ei, despre care nu a mai vorbit pana acum.„Eu papuși am inceput sa primesc mai mult cand am inceput sa cant și da, le pastrez. Am niște plușuri acasa.…

La ce sa fim atenți cand alegem carnea de miel. Un pont mai puțin cunoscut da fiori consumatorilor

07:01, 10.04.2024 - Un pont mai puțin cunoscut, acum ca mai sunt trei saptamani pana la Paști. Daca vreți carne de miel, ar fi bine sa cumparați carcasa cu tot cu cap. Așa puteți fi siguri ca ce puneți in farfurie este cu adevarat miel și evitați riscul intoxicațiilor.

Palestina, taramul violențelor: alte 50 de lucruri interesante, mai puțin știute despre aceasta țara

02:05, 03.04.2024 - Palestina, un teritoriu incarcat de istorie și cultura in Orientul Mijlociu, iși gasește radacinile intr-o varietate de popoare și civilizații care au locuit aici de-a lungul mileniilor. Deși este recunoscuta in primul rand pentru tensiunile politice și sociale care o definesc in prezent, Palestina…

Tinerii devin mai puțin fericiți decat generațiile mai in varsta (studiu)/ Romania, pe locul 32 din 143 in Raportul Mondial al Fericirii realizat de Oxford

10:05, 20.03.2024 - Tinerii sunt din ce in ce mai puțin fericiți decat generațiile mai in varsta, deoarece sufera “echivalentul unei crize de la jumatatea vieții”, potrivit unei cercetari la nivel mondial, in timp ce unul dintre medicii americani de top a avertizat ca “tinerii se lupta cu adevarat”, scrie The Guardian.…

Mai putin de o treime din medicii de familie din Vrancea administreaza vaccinul impotriva HPV

23:45, 17.03.2024 - Mai putin de o treime din medicii de familie din Vrancea sunt activi in ceea ce priveste procesul de vaccinare impotriva virusului papiloma uman (HPV), potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica (DSP) Vrancea. Circa 25 de medici de familie din Vrancea au fost prezenti vineri, la Focsani,…

Kelemen Hunor: Comasarea nu va schimba substantial rezultatul alegerilor. Oamenii sunt cel putin la fel de destepti ca politicienii

17:30, 06.03.2024 - Comasarea nu va schimba substantial rezultatul alegerilor, dar din sondaje se poate observa ca partidele din alianta electorala au un scor mai mic decat ar candida separat, a declarat miercuri presedintele UDMR, Kelemen Hunor, in emisiunea Studio Politic, la Digi24. 

Geoana: Premierul Marcel Ciolacu mi-a propus sa candidez la Președinția Romaniei susținut de PSD

05:45, 13.02.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a dezvaluit luni seara, la Digi24, ca Marcel Ciolacu și liderii PSD s-au dus la el „in birou” sa ii propuna sa candideze la Președinția Romaniei susținut de PSD.  „Se intampla ceva cu ei și evident ca aud și eu și privesc declarațiile. E o anumita nervozitate,…

Obiceiul alimentar care blocheaza inima. Avertismentul cardiologilor: renunța sa mai faci așa ceva!

10:41, 31.01.2024 - "Acumularea de placi, sau ateroscleroza, este procesul care duce la blocarea arterelor coronare care alimenteaza mușchiul cardiac. Acest lucru se mai numește și boala coronariana. Este cauzata de acumularea de colesterol și de celule inflamatorii in interiorul vaselor de sange", explica Dr. Ali Haider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?