Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e bine să mănânci rodie în fiecare zi

Publicat:

Rodiile ar putea stopa evolutia maladiei Alzheimer prin intermediul unui ingredient care previne inflamarea celulelor cerebrale, se afirma intr-un studiu realizat recent de din .

Ingredientul, denumit punicalagin, previne inflamatiile care distrug celulele cerebrale, precizeaza autorii studiului.

Ei spera ca descoperirea lor ii va ajuta si pe pacientii diagnosticati cu artrita reumatoida si cu maladia Parkinson, prin reducerea inflamatiilor dureroase, specifice acestor boli.

Studiul, publicat in revista

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tapetul: curiozitați și sfaturi utile

18:00, 17.04.2024 - Tapetul este o soluție foarte populara pentru amenajarea interioarelor, care poate imbunatați aspectul oricarei camere, fara costuri mari și fara eforturi. Acesta are o istorie bogata, cu origini in China antica, unde era folosit pentru decorarea pereților inca din secolul III i.Hr. In Europa, devenit…

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Ce este, de fapt, leurda. Puțina lume știe asta cand cumpara "elixirul la 1 leu"

15:45, 25.02.2024 - Trateaza afectiunile gastrointestinaleAvand proprietati curative foarte puternice, leurda este eficienta in tratarea indigestiei, insuficientei biliare, a colicilor abdominali, balonarii si dizenteriei. De asemenea ajuta la distrugerea viermilor intestinali.Purifica organismulFrunzele de leurda sunt…

Cercetatorii au dezvoltat un test de sange pentru depistarea cancerului cerebral care poate creste rata de supravietuire

10:20, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian. Timp de ani de zile, tumorile cerebrale…


Ce parere ai despre aceasta stire?