Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ar trebui sa consumi mai des ceai. Cercetatorii au descoperit un nou beneficiu al acestei bauturi

Publicat:

Ceaiul a fost subiectul multor cercetari care au scos la iveala nenumarate beneficii ale acestei bauturi: ajuta la diferite boli, precum cancer, diabet, afectiuni cardiovasculare, dar are si calitati microbiene. Iar acum oamenii de stiinta au descoperit un nou beneficiu al ceaiurilor.

Conform unui studiu realizat de din Singapore, persoanele care consuma constant ceai au regiunile cerebrale mai bine organizate in comparatie cu cei care nu fac asta. Aceste regiuni sunt asociate cu o functie de invatare mai buna, care protejeaza impotriva declinului cognitiv cauzat…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Unde se va afla Romania peste 20 de ani

10:10, 19.03.2024 - Articol scris de Petrisor Peiu Peste 20 de ani, țara noastra va ramane penultima din Uniunea Europeana la salarii, la pensii, la calitatea educației, a sanatații și la calitatea infrastructurii. Nu pentru ca am ghicit viitorul intr-un glob de cristal, ci pentru ca am citit rezultatele la testarea internaționala…

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

UE nu are nevoie de tranzit ucrainean, iar importurile de GNL rusesc ar trebui reduse. Kadri Simson rezuma rezultatele Consiliului Energetic al UE

07:45, 06.03.2024 - UE nu este interesata sa prelungeasca contractul de tranzit intre Rusia și Ucraina, iar cadrul legal pentru oprirea livrarilor de gaz natural lichefiat (GNL) rusesc fara penalitați pentru cumparatori poate fi pregatit in aprilie 2024, scrie neftegaz.ru. Comisarul european pentru energie Kadri Simson…

Un nou studiu scoate la iveala impactul nefast al depozitelor de grasime abdominala asupra creierului

04:25, 29.02.2024 - Cercetatorii de la Rutgers Health din SUA au realizat un studiu privind relația dintre depozitele de grasime abdominala și sanatatea creierului la persoanele de varsta mijlocie cu risc de a suferi de boala Alzheimer. La studiu au participat 204 persoane sanatoase de varsta mijlocie cu antecedente familiale…

Cercetatorii au descoperit ca plantele „vorbesc” și au dezvaluit și modul inedit prin care o fac: „Se avertizeaza reciproc”

23:55, 04.02.2024 - Oamenii de știința din Japonia au descoperit ca plantele comunica intre ele și au explicat și cum se intampla acest lucru. Ei cred ca ele se avertizeaza reciproc atunci cand simt ca exista un pericol in apropiere, transmite Insider.

A fost descoperit un pește cameleon unic care iși schimba culoarea cind se enerveaza

03:30, 19.01.2024 - Cercetatorii au studiat comportamentul micilor pești Oryzias celebensis și au descoperit un fapt neașteptat cu privire la modul in care aceștia iși demonstreaza dominația. Urmarind peștii, oamenii de știința au constatat ca masculii acestei specii indoneziene se acopera cu pete negre in timpul conflictelor.…

Un nou tip de tratament anti-Covid, descoperit in SUA. Eficient, rapid, ușor de administrat acasa

08:30, 09.01.2024 - Cercetatorii de la Dana-Farber Cancer Institute din Boston, Statele Unite, au facut o descoperire revoluționara in lupta impotriva COVID-19. Un compus farmaceutic cunoscut sub numele de „lipopeptide capsate”, care ar putea fi ușor de administrat acasa, cu

La ce ore ar trebui sa consumi micul dejun și cina. Care sunt sfaturile nutriționiștilor

00:26, 29.12.2023 - Micul dejun și cina sunt doua mese principale in timpul unei zile. Specialiștii au descoperit care sunt orele la care ar trebui sa le consumi pentru a te simți energic și plin de vitalitate. Iata recomandarile de care sa ții cont.


Ce parere ai despre aceasta stire?