Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dănuţ de la "Mireasă pentru fiul meu", suferă cumplit după Carmen! Declaraţia de dragoste pentru fosta iubită te va emoţiona până la lacrimi. Dacă nici asta nu e iubire!

Publicat:

Danut de la "Mireasa pentru fiul meu" înca nu si-a revenit dupa despartirea de fosta lui iubita, Carmen. Tânarul i-a marturisit iubirea lui si faptul ca o cauta în toate femeile, însa ca niciuna nu este ca ea.

Danut de la "Mireasa pentru fiul meu" înca este îndragostit nebuneste de fosta lui iubita, Carmen, pe care a cunoscut-o în competitia matrimoniala de la Antena 1.

Tânarul nu se poate resemna la gândul ca a pierdut-o pe femeia pe care o iubeste cu tot sufletul, asa ca a tinut sa-i împartaseasca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Alina de la Mireasa, sezonul 5, a postat primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Postarea i-a emoționat pe fani / FOTO

11:45, 30.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu cei doi foști con cuenti ai emisiunii de la Antena 1!


Ce parere ai despre aceasta stire?