Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu, apariție într-o rochie ce i-a lăsat trupul sexy la vedere! Toți au avut gânduri păcătoase!

Publicat:

  i-a lasat pe toți cu gurile cascate! A aparut într-o rochie ce i-a lasat trupul sexy la vedere și i-a facut pe toți sa aiba gânduri pacatoase!

Sexy si pacatoasa! Asa a fost la botezul fetitei lui Pepe! Nu a mers acolo doar calitate de invitat, ci și de spion pacatos.

Iar ce a aflat despre vedete, dar mai ales ce nebunii a facut Cruduța acolo. vedeți chiar acum!

Pepe a avut iscoade la botezul fiicei! Spioana pacatoasa e mai sexy ca niciodata! Secretele au ieșit la iveala!

               …

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Acces Direct. Traseul ciudat al poetului Victor, inainte sa moara. Trupul sau a fost gasit langa raul casei: ”Nu m-au lasat sa...” / VIDEO

19:30, 02.04.2024 - Poetul Victor a disparut in urma cu patru luni, iar trupul fara suflare a fost gasit in urma cu cateva zile. Nepotul Lucian considera ca cineva i-a facut rau, iar anchetatorii ar incerca sa ștearga anumite urme gasite.

Viviana Sposub, apariție indrazneața in public. Rochița vedetei a lasat la vedere bustul generos

19:35, 27.03.2024 - Viviana Sposub este una dintre cele mai frumoase romance. Vedeta surprinde mereu cu aparițiile ei indraznețe pe rețelele de socializare, iar in ultima ei postare nu s-a lasat mai prejos. Viviana Sposub, ședința foto la inceput de primavara Viviana este o apariție extrem de placuta in lumea showbiz-ului.…

Anamaria Prodan, apariție de zile mari la piscina. Ce a lasat la vedere vedeta, imaginile indraznețe fac furori

09:30, 22.03.2024 - Anamaria Prodan arata intr-un mare fel! Celebra impresara s-a filmat in timp ce era la piscina, alaturi de iubitul ei, Ronald Gavril. Deși are 51 de ani, vedeta se menține intr-o forma de zile mari. Iata imaginile indraznețe care i-au cucerit pe fanii ei! Anamaria Prodan arata senzațional la 51 de ani…

Ministrul francez al Apararii il contrazice pe Macron: Trimiterea de trupe in Ucraina nu este avuta in vedere

13:40, 08.03.2024 - Trimiterea de „trupe combatante la sol” in Ucraina nu este avuta in vedere, a clarificat vineri ministrul francez al armatelor, Sebastien Lecornu, anuntand in schimb ca trei companii franceze vor produce sau intretine armament pe teritoriul Ucrainei, relateaza AFP.

Georgina Rodriguez i-a lasat masca pe critici! Cum a putut sa apara pe podium, la Saptamana Modei de la Paris

23:20, 01.03.2024 - Georgina Rodriguez (30 de ani) a pașit pe podium intr-o rochie speciala, cu numele lui Cristiano Ronaldo, numarul 7 și autograful starului de la Al Nassr. Partenera lui Cristiano Ronaldo i-a lasat masca pe critici cu apariția ei intr-o rochie roșie, lunga. Partea superioara a fost transformata dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?