Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dăncilă, despre preşedintele CNAS: „Dacă dumnealui nu îşi dă demisia, îl voi demite”

Publicat:

subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, , daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. " trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite", afirma Dancila.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca, despre reactia liderului PPE Manfred Weber la listele comune PNL-PSD: „Dumnealui a inteles demersul nostru”

15:46, 05.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti, in conferinta comuna cu presedintele PPE, Manfred Weber, despre reactia liderilor PPE la listele comune PNL-PSD la europarlamentare, ca acestia au inteles demersul si sunt tari care au incercat sa urmeze modelul, dupa alegeri.

Ilie Bolojan nu vrea liste comune cu PSD. Ciuca: E parerea dumnealui

09:31, 22.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a reacționat, miercuri seara, la afirmația lui Ilie Bolojan din ședința conducerii liberale, unde liderul din Bihor a spus ca este „o eroare” decizia de a forma liste comune cu PSD pentru europarlamentare. „Este parerea dumnealui”, le-a spus Ciuca jurnaliștilor. El de…

Demisie in guvernul de la Kiev

19:20, 05.02.2024 - Ministrul Afacerilor Veteranilor Iulia Laputina și-a inaintat demisia parlamentului ucrainean, a informat președintele Ruslan Stefanchuk pe 5 februarie.Vestea vine la o zi dupa ce președintele Volodymyr Zelensky a declarat ca planuiește o resetare pe scara larga a conducerii Ucrainei pe fondul zvonurilor…

Liderul PNL Cluj, despre discursul mobilizator al lui Nicolae Ciuca: „Același lucru il transmit și eu la ședințele noastre”

14:50, 01.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, le-a spus liberalilor, miercuri, in ședința Biroului Politic Național, ca de modul in care se va organiza partidul pentru alegerile din acest an depinde supraviețuirea formațiunii.

Cu mandatele pe masa. Ciolacu: Isi da demisia domnul Nicolae Ciuca daca nu va fi pe primul loc?

16:15, 31.01.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a punctat ca lupta electorala de anul acesta trebuie dusa cu mandatele pe masa. Premierul a aratat ca este singurul care a aratat disponibilitate in acest sens in cazul pierderii alegerilor, provandu-i și pe ceilalți lideri de partid sa iși puna mandatul pe masa.

The Guardian: Zelenski i-a cerut demisia lui Zalujnii, dar acesta a refuzat. Șeful statului vrea sa-si inlature rivalul la peședinție

23:10, 30.01.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a cerut luni comandantului armatei ucrainene Valeri Zalujnii sa demisioneze, insa generalul a refuzat, alimentand speculatii cu privire la faptul ca va fi dat afara, relateaza The Guardian.

Președintele ANPC nu se considera vinovat in privința tragediei de la Ferma Dacilor. Ce spune Horia Constantinescu, dupa ce a promovat pensiunea din Prahova: „Nu trebuie sa imi dau demisia”

19:20, 26.01.2024 - Un incendiu puternic, izbucnit la data de 26 decembrie 2023, la pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani, din judetul Prahova, avea sa ucida opt persoane fara nicio vina. Complexul care funcționa fara autoritate, a adus la pierderea a opt suflete, dar și la pagube materiale greu de imaginat.…

Șefului Pentagonului i se cere demisia

10:00, 09.01.2024 - Presedintele american, Joe Biden, nu intentioneaza sa-l demita pe secretarul apararii, Lloyd Austin, pentru ca timp de citeva zile nu a anuntat ca a fost internat in spital, a declarat luni Casa Alba, in timp ce mai multi republicani, inclusiv Donald Trump, au cerut demiterea sefului Pentagonului. Austin,…


Ce parere ai despre aceasta stire?