Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Negru, cobai într-un număr de magie la "Next Star"

Publicat:

Pentru prima oara în viata lui, va fi asistentul lui într-un numar de magie, în platoul &"&", în editia de joi, 27 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Prezentatorul show-ului va fi invitat de Iosefini sa faca parte dintr-un numar de iluzionism pregatit special pentru un concurent pasionat de arta magiei, iar Pepe, Connect-R, Maria Cârneci, Lora si l-au încurajat sa accepte rolul de cobai: &"Nu ai putea sa-l faci pe Negru sa dispara?&", spune Connect-R în gluma.

Prezentatorul de la…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moștenirea pe care Dan Negru le-o lasa copiilor sai. „In lumea civilizata asta e o normalitate. La noi e o minune”

18:40, 22.04.2024 - Prezentatorul TV Dan Negru le va lasa copiilor o moștenire valoroasa. Este vorba despre unele terenuri agricole luate de stra-stra-bunicii lui, inca din 1916. „Azi le am eu și sper ca maine sa le aiba copiii mei. In lumea civilizata asta e o normalitate. La noi e o minune”, a explicat Dan Negru, conform…

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,Dupa ce bei horinca, ți se schimba naționalitatea in maramureșean!”

23:05, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1

13:50, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia, sezonul 16.

Dan Negru e satul de Breaking News-urile alarmiste depre vreme: 'Nu va speriați! Dimpotriva!'

19:50, 26.03.2024 - Prezentatorul TV Dan Negru e satul de știrile alarmiste, difuzate zi de zi, despre vremea din Romania. El le spune urmaritorilor sa nu se panicheze la „breaking news-urile apocaliptice” despre ninsorile de primavara. „Nu va speriați de ninsorile de primavara! "Zapada mieilor" e dinaintea breaking…

Juriul iUmor a amuțit in fața unui numar spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni Cheloo, in picioare pe intreaga durata a momentului de jurizare

18:20, 29.02.2024 - iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și in cel de-al treilea episod al noului sezon,  in fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, de la 20.00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY.

Juriul iUmor a amuțit in fața unui numar spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni

11:46, 29.02.2024 - iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și in cel de-al treilea episod al noului sezon, in fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, de la 20.00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY.

Dan Negru, indignat de prețul urzicilor. Prezentatorul il citeaza pe Arghezi: „Romania nu e o țara, e o afacere”

13:40, 27.02.2024 - Dan Negru, indignat de prețul urzicilor. Prezentatorul il citeaza pe Arghezi: „Romania nu e o țara, e o afacere” Continue reading Dan Negru, indignat de prețul urzicilor. Prezentatorul il citeaza pe Arghezi: „Romania nu e o țara, e o afacere” at Tabu.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Connect-R și Shift s-au transformat in Mick Jagger. Cum s-au descurcat cei doi in rolul solistului de la The Rolling Stones / VIDEO

21:41, 24.02.2024 - Cea de-a doua ediție de la Te cunosc de undeva! a adus noi transformari și provocari pentru echipe. Connect-R și Shift au avut de interpretat, de aceasta data, un personaj cel puțin neașteptat. Au intrat in pielea lui Mick Jagger.


Ce parere ai despre aceasta stire?