Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Grecu stie cum se poate vindeca Gabriel Cotabita!

Publicat:

In mai 1997, marele nostru gimnast a trecut prin cea mai mare cumpana a vietii sale. El a stat in coma doua saptamani, iar medicii nu ii dadeau nicio sansa de inzdravenire. Acum e bine, sanatos. Se poate repeta miracolul si pentru . Desi situatia pare similara, este limpede ca totul evolueaza [...] stie cum se poate vindeca !

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a postat Carmen Grebenișan, dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Mesajul transmis de influencerița, in urma cu puțin timp: „Vindeca-te și...” / FOTO

09:20, 30.03.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru au surprins s pe toata lumea cu vestea divorțului. La scurt timp dupa ce influencerița a confirmat separarea de partenerul ei de viața, aceasta a postat și un mesaj in spațiul public. Iata ce mesaj a transmis vedeta, in urma cu puțin timp!

Elon Musk face anunțul secolului: Neuralink va vindeca orbirea și va ajuta persoanele paralizate sa mearga din nou

19:55, 23.03.2024 - Elon Musk anunța ca Neuralink va putea vindeca orbirea și va ajuta persoanele paralizate sa mearga din nou. Cipul conecteaza creierul la computere și ar putea restaura vederea, chiar in cazul nevazatorilor din naștere, relateaza Aleph News.Neuralink intenționeaza sa restaureze vederea prin implantarea…

Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan raspunde la o intrebare care da fiori. „Sa nu facem aceeași greșeala ca rușii”

13:45, 23.02.2024 - Analiștii militari și geopolitici nu au reușit sa se puna inca de acord in ce privește forța armatei ruse și amenințarea pe care ar reprezenta-o pentru NATO. Un posibil raspuns il ofera generalul (r) Dan Grecu, omul care a luat parte la operațiuni in Irak și Afganistan

Anul asta unde ne petrecem concediul medical? O boala de care nu ne vom vindeca niciodata

08:10, 14.02.2024 - Cand n-are chef sa se complice cu ordinea și disciplina in țara asta, lucruri grele, guvernele ce fac? Fac niște reguli mai aspre pentru toata lumea, astfel ca masura legislativa ii va atinge și pe aia de iși bat joc de tot ca sport național, din reflex, și de cei care sunt corecți, cu o ... The post…

Razboiul dronelor. Generalul roman care a fost in Irak și Afganistan descifreaza cheia luptei pentru cerul Ucrainei

07:05, 10.02.2024 - Razboiul din Ucraina a devenit un real poligon de testare pentru modele noi de drone, in timp ce cele clasice și-au dovedit o data in plus eficacitatea. Generalul (r) Dan Grecu explica ce fel de drone dețin Ucraina și Rusia și in ce masura influențeaza acestea cursul luptelor.

Divorțul la o varsta mai inaintata: Femeile se vindeca mai greu decat barbații

22:20, 07.02.2024 - Un studiu recent publicat in Journal of Epidemiology & Community Health a identificat o tendința ingrijoratoare. Femeile par sa se confrunte cu dificultați emoționale mai mari decat barbații dupa un divorț sau o desparțire la o varsta mai inaintata.

Catania bantuie Romania. Experții militari susțin ca, daca vrem pace, trebuie sa fim pregatiți de razboi

05:50, 05.02.2024 - General (r) cu vechi state in NATO, Dan Grecu, fost șef al Echipei Naționale la Comandamentul Central American pentru operațiile din Irak și Afganistan, atrage atenția ca Romania funcționeaza dupa legi vechi și ca are nevoie urgenta de un sistem clar de selecție a militarilor.

Rugaciunea care te curața de pacate. Iti vindeca starea sufleteasca

15:45, 27.01.2024 - Rugaciunea joaca un rol important in viața credincioșilor. Iata ce sa spui in momentul in care te rogi pentru a te curața de pacate. Iți vei simți sufletul ușurat și vei avea parte de o stare de liniște!


Ce parere ai despre aceasta stire?