Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Capatos s-a întors la cârma emisiunii "Xtra Night Show": "O să vă rog să aveţi indulgenţă cu mine în seara asta"

Publicat:

Editia de ieri a emisiunii "" a fost prezentata de si , dat fiind faptul ca a ajuns la spital, din cauza unor probleme de sanatate. Insa, astazi, Capatos s-a simtit mai bine si s-a intors la carma emisiunii sale!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea incredibila a fostului rugbist, George Balta, la ediția din aceasta saptamana a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”

17:45, 19.03.2024 - Invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” din aceasta saptamana este fostul rugbist, George Balta. Acesta iși spune toata povestea de viața, dupa accidentul care l-a lasat paralizat in 2006. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ...

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Tesher și Jason Derulo, pe scena emisiunii. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment exploziv / VIDEO

22:30, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua transformare pentru concurenți. Alexia Țalavutis și Dima Trofin s-au transformat in Tesher și Jason Derulo. Cei doi au interpretat piesa „Jalebi Baby”.

Xtra Night Show. Povestea de viața impresionanta a presupusei iubite a lui Catalin Bordea. Cum a ajuns Olga Barcari in Romania: „Norocul meu a fost...”

00:35, 02.02.2024 - S-a nascut in Republica Moldova, dar ani mai tarziu avea sa vina in Romania și unde este cunoscuta drept hairstylist-ul vedetelor. Olga Barcari spune ca și-a dorit o cariera in acest domeniu, dar la 17 ani avea alte planuri și visa sa ajunga la Conservator.

Xtra Night Show. Presupusa iubita a lui Catalin Bordea, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi impreuna. Adevarul despre ce se intampla intre cei doi: „Este mai mult decat arata la televizor”

23:55, 01.02.2024 - Dupa ce, in urma cu o luna s-a zvonit ca ar fi mai mult intre ei decat o simpla prietenie, Olga Barcari a decis sa faca lumina cu privire la acest aspect. Cei doi se cunosc, iar ea recunoaște ca sunt apropiați, dar ca nu au ajuns in punctul in care sa formeze un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?