Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Capatos a dezvăluit ce a vorbit cu Oana Zăvoranu, după moartea Marioarei: "Gata! Ce mai câştigi că te lupţi cu un mort?"

Publicat:

a vizitat-o pe , vineri, dupa moartea . Gazda emisiunii "Un show pacatos" a dezvaluit ce a vorbit cu bruneta.

a declarat, vineri, la emisiunea "", de la , ca a gasit-o pe mult mai relaxata decât trebuia. Mai mult, prezentatorul TV a dezvaluit ca a încercat sa o învete pe bruneta cum sa recâstige simpatia publicului.

"Am intrat în casa Oanei si mie acum mi se pare ca acest razboi intra într-o alta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce regrete are Ileana Badiu. Vedeta a dezvaluit care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului: „Puneam prea multa presiune pe mine” / VIDEO

11:25, 03.04.2024 - Ileana Badiu a vorbit, in urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, despre regretele pe care le are in viața, dar a a dezvaluit și care e cea mai importanta lecție pe care a invațat-o de-a lungul timpului.

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

Star Matinal. Radu Valcan a plecat in Thailanda! Prezentatorul TV incepe filmarile pentru noul sezon de la Insula Iubirii: „Nu imi vine sa cred” / VIDEO

13:20, 23.02.2024 - Gazda popularului show Insula Iubirii, Radu Valcan, a plecat in Thailanda pentru a incepe filmarile pentru sezonul noua al emisiunii. Ce a marturisit celebrul prezentator TV, in exclusivitate pentru Antena Stars, chiar de la aeroport.

Star Magazin. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata! Vedeta a fost acuzata de șantaj: „Nu am nicio speranța” / VIDEO

15:50, 29.01.2024 - Oana Zavoranu a avut astazi un nou proces. Vedeta a facut primele declarații, dupa ce a ieșit din sala de judecata. Bruneta a fost acuzata de șantaj. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?