Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Alexa explică de ce a răspuns la pumnul încasat de la Ana Maria Prodan: Am oferit o lecție de viață și de educație

Publicat:

a vorbit pentru prima oara, in detaliu, despre momentul in care a fost lovit cu pumnul in fața de . a avut un mesaj pentru cei care l-au criticat dur pe fostul mijlocaș.

Citește și: SURSE - a anunțat ca DEMISIONEAZA de la șefia PSD, daca nu se atinge obiectivul

"Latraii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanti. Cei ce se dau in specatacol si fac declaratii de genul “Alexa este femeie fiindca nu a fost in stare sa o bata pe ” sunt jena definitiei de barbat! Episodul cu managerul meu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril: „Un barbat adevarat”. Simte ca și-a gasit fericirea

23:30, 19.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt impreuna de cateva luni și sunt de nedesparțit de cand formeaza un cuplu. Impresara are doar cuvinte de lauda la adresa iubitului ei și spune ca a vazut ce inseamna, de fapt, sa fie cu adevarat fericita langa partener.

GSP: Cat a incasat Ion Țiriac pentru o reclama de 30 de secunde. „A fost una dintre cele mai mari greseli, m-am aranjat pe viata"

12:40, 13.04.2024 - Cu o avere impresionanta evaluata la aproape doua miliarde de euro, Ion Țiriac (84 de ani) este un nume consacrat in lumea afacerilor, iar imaginea sa publica este asociata de obicei cu seriozitatea și rigurozitatea.

Scandal la 2:00 dimineața cu Anamaria Prodan și fostul iubit. Episodul neștiut din tinerețea zbuciumata a impresarei

16:10, 08.04.2024 - S-au iubit cu patos, dar s-au desparțit dupa o cearta monstruoasa, in puterea nopții, care s-a auzit in tot cartierul!VEZI AICI CINE ESTE POLITICIANUL SUPER CELEBRU CU CARE S-A IUBIT PRODANCA ȘI CUM S-A STINS SCANDALUL IMENS DINTRE EI!https://sportpesurse.

Adrian Izgoana a dat chefilor cea mai emoționanta lecție de viața! Tanarul a pariat pe curaj și a demonstrat ca totul e imposibil

17:55, 28.03.2024 - In ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Adrian Izgoana a oferit chefilor cea mai emoționanta lecție de viața! Tanarul a pariat pe curajul și a demonstrat ca totul e imposibil, atunci cand iți dorești cu adevarat.

Xtra Night Show. Cat de scumpa este viața in Las Vegas, pentru Anamaria Prodan. Impresara platește o factura la curent de peste 1.000 dolari: ”Este o zona exclusivista” / VIDEO

23:10, 15.03.2024 - Anamaria Prodan a dezvaluit cat de mulți bani cheltuie lunar pentru a locui in Statele Unite ale Americii. Vedeta deține o vila imensa in Las Vegas, iar eforturile financiare pe care le face nu sunt deloc mici. Iata de ce platește o factura la curent de peste 1.000 de dolari!

Lecția pe care a primit-o Oana Roman de la mama ei. Mioara Roman a avertizat-o: „Mi-a explicat ca nu am voie și am ținut minte”

12:11, 29.02.2024 - Oana Roman a invațat o lecție importanta, dar și dura de la Mioara Roman, mama ei care s-a stins din viața pe 23 februarie. Vedeta nu poate uita o intamplare din copilaria ei, care a marcat-o in sens pozitiv. Mioara Roman s-a stins din viața la 83 de ani, la azilul la care era ingrijita de o perioada…

Ce a raspuns Laurențiu Reghecampf Jr., cand a fost intrebat daca ii este dor de tatal sau. Fiul Anamariei Prodan a ascuns rama cu poza lui: ”Nu putem sa ne...”

10:55, 08.02.2024 - Desparțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a produs schimbari uriașe in viața fiului lor, iar Laurențiu Reghecampf Jr. a fost nevoit sa se adapteze la tot ce s-a intamplat in viața familiei sale. Bebe a dezvaluit cat de dor de ii este de tatal sau.

Anamaria Prodan, debut pe marile ecrane „Cum s-ar numi un film despre viața mea? Așa!” + ce fotbalist roman a avut o „viața de Hollywood”

21:45, 06.02.2024 - Anamaria Prodan (51 de ani) a debutat pe marile ecrane cu un rol principal in comedia romaneasca „Complotul Bonelor", regizata de Iura Luncașu. Pe langa protagoniștii Anamaria Prodan și Cristi Iacob, din distributia filmului mai fac parte Madalina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian…


Ce parere ai despre aceasta stire?