Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daiana, fosta concurentă Next Star lansează două coveruri de excepție! VIDEO

Publicat:

Dupa ce a facut furori cu piesele “Coloreaza-mi inima&" și “Love to dance&", fosta concurenta , (Daiana) lanseaza astazi doua coveruri video. Unul din ele este la emoționanta balada “See you again&" ( feat. ), iar cel de-al doilea este la hitul “Take shelter&" (Years and Years). 
  
“Ador cele doua melodii și de aceea mi-am dorit foarte mult sa înregistrez un cover la ele. Îmi place sa le mai ofer fanilor mei din când în când câte o surpriza muzicala pentru a-i…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Topul „Motoarelor Marii Corupții” din Republica Moldova: Victoria Furtuna lanseaza un proiect pentru „demascarea schemelor care subjuga statul”

15:00, 10.04.2024 - Fosta procuroare Victoria Furtuna anunța ca iși lanseaza proiectul „Motoarele Corupției” „pentru demascarea schemelor care subjuga statul”. Astfel, Furtuna a prezentat top-ul „Motoarelor ale Marii Corupții” din Republica Moldova.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viața care i-a uimit pana și pe jurați. Ce a spus despre fosta casnicie

23:25, 01.04.2024 - Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasa de viața pe care a spus-o in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns sa fie o victima a violenței domestice.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.

Ce calitați trebuie sa aiba viitorul iubit al Claudiei Florescu. La ce este atenta fosta concurenta de la Insula Iubirii: „Sa fie...” / FOTO

11:20, 27.01.2024 - Claudia Florescu a vorbit recent despre calitațile pe care trebuie sa le aiba viitorul ei iubit. Fosta concurenta de la Insula Iubirii a fost sincera cu fanii ei de pe rețelele de socializare și le-a marturisit la ce este atenta. Iata ce postare a facut antrenoarea de fitness pe pagina de Instagram!


Ce parere ai despre aceasta stire?