Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se găteşte viţelul la proţap: „Am învăţat reţeta când eram în armată. Secretul stă în baiţ ”

Publicat:

este gospodar din satul Doroteia al orasului Frasin, din judetul Suceava. El a venit la „”, o sarbatoare campeneasca organizata de , pentru a prepara un vitel si un porc la protap. Ne-a spus ca a invatat sa faca friptura pe cand era in armata si ca secretul sta in baitul in care trebuie pusa carnea inainte de a fi preparata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum iși menține Laura Cosoi silueta in timpul sarcinii. Trucul secret la care apeleaza: „Am invațat rețeta”

13:40, 20.04.2024 - Laura Cosoi este insarcinata in 8 luni și arata spectaculos, iar multe femei au dorit sa afle cum se menține aceasta in timpul sarcinii. Actrița a dezvaluit care este trucul secret la care apeleaza pentru nu avea mari probleme cu greutatea.Laura Cosoi a vorbit despre aceasta perioada speciala din viața…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descopera secretul unui plus de savoare

11:21, 05.03.2024 - Mucenicii sunt la mare cautare in aceasta perioada. De la mic la mare, romanii poftesc dupa unele dintre cele mai populare bunatați tradiționale. Fie ca sunt fierți, fie ca sunt la cutor, fie ca sunt cumparați, fie preparați in propria gospodarie, mucenicii sunt pe masa fiecarui roman la inceput de…

Ce sa pui in gogosi pentru un gust ca in copilarie. Asa faceau bunicile si mamele noastre, ingredientul care ofera toata aroma

14:55, 23.02.2024 - Gogoșile sunt un preparat foarte iubit, care ne amintește, de multe ori, de copilarie. Daca vrei sa il pregatești și tu acasa și sa iasa exact ca al bunicilor noastre, iata aici cea mai buna rețeta. Secretul consta intr-un ingredient special, ce ii da toata aroma. Cea mai tare rețeta de gogoși Gogoșile…


Ce parere ai despre aceasta stire?