Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum te poate ajuta un pranz servit corect sa iti cresti productivitatea in munca

Publicat:

In valtoarea sarcinilor si a deadline-urilor, multi angajati iau masa pe fuga, deasupra tastaturii din birou, ignorand importanta unui pranz servit intr-un mod sanatos. Specialistii in nutritie trag un semnal de alarma asupra acestui obicei si sfatuiesc alocarea a cel putin 20 de minute servirii pranzului, unul dintre cele mai importante beneficii fiind cresterea productivitatii in munca.

0  0 0 0 0 0

, majoritatea angajatilor nu servesc in mod sanatos masa de pranz, fie din cauza numarului mare de sarcini pe care le au, fie pentru ca sunt mereu in contratimp, fie ca asa…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angajații din industria infrumusețarii și cosmeticii, atenționați de ANAF

13:05, 19.04.2024 - Persoanele fizice care obțin venituri din activitați de infrumusețare sau intreținere corporala au un nou ghid dupa care trebuie sa iși plateasca darile la stat. Specialiștii ANAF au lansat un nou set de informații pe care cei vizați din industria beauty trebuie sa il consulte.

Aproape jumatate dintre angajații din Romania sunt nemulțumiți la locul de munca. Salariul, principala problema pentru romani

15:00, 17.04.2024 - Aproape jumatate din angajații romani se declara nemulțumiți de locul lor de munca, conform unui nou sondaj.Astfel,  41% dintre angajati sunt nemulțumiți si foarte nemultumiti de actualul loc de munca, salariul, relatia cu managerul si lipsa recunoasterii profesionale fiind principalele motive de frustrare. Principalul…

E nevoie urgenta de angajati in acest domeniu. Salariile ajung si la 8.000 de euro, sunt putini profesionisti

14:00, 26.03.2024 - Unele companii ofera salarii uriașe de 8.000 de euro din cauza lipsei de angajați. Daca este un domeniu in care se caștiga atat de mulți bani, de ce nu sunt angajați? Aflați in randurile urmatoare. Locul de munca platit cu 8.000 de euro Angajații care ocupa un post la acest loc de munca pot caștiga…

Cum recunoști un loc de munca toxic inca de la primul interviu? Specialiștii in resurse umane au raspunsul: 3 situații la care trebuie sa fii atent

11:15, 26.03.2024 - Este firesc sa iți dorești sa evoluezi in cariera, insa schimbarile de job nu sunt pentru oricine! Exista persoane carora le este teama de ceea ce vor gasi la noul loc de munca, precum: colegi antipatici, un șef narcisist sau un program de munca aglomerat, care interfereaza cu activitațile din timpul…

Stresul la locul de munca este principala preocupare a peste jumatate dintre angajații din intreaga lume, urmat de schimbarile generate de avansul tehnologic

13:05, 25.03.2024 - Gasirea unor noi moduri de conlucrare intre om și tehnologie este o provocare pentru majoritatea organizațiilor Departamentele de resurse umane ar trebui sa treaca de la un rol operațional la o abordare interdepartamentala Creșterea nivelului de stres la locul de munca este principala preocupare…

Bancile dintr-un parc din Cluj se ”scufunda” in noroi! Cum susțin ca au remediat problema angajații Primariei- FOTO

10:25, 12.03.2024 - ”Specialiștii” de la Spații verzi, din cadrul Primariei Cluj-Napoca, au mers in Parcul Bobalna, dupa sesizarea Știri de Cluj, pentru a remedia problemele cu bancile care se scufunda in noroi. Lucrarea a fost facuta ca sa fie bifata, bancile fiind ”reechilibrate” tot in noroi. Acest stil de a lucra ne…

Companiile care au testat saptamana de munca de 4 zile sunt incantate de rezultate. Jumatate au decis sa nu revina la vechiul program

08:05, 03.03.2024 - Mai puține ore de lucru sporesc productivitatea unei companii, arata un studiu recent din Marea Britanie. Potrivit rezultatelor studiului, modelul saptamanii lucratoare de patru zile avantajeaza atat companiile, cat și angajații, relateaza ABC News.

Declin demografic și social in Buzau: Mai multe comune inregistreaza zero casatorii in 2023

14:20, 14.02.2024 - Intr-un fenomen alarmant, cinci comune din județul Buzau au raportat ca nu au inregistrat nicio casatorie in intregul an 2023. Datele provizorii furnizate de Direcția Județeana de Statistica (DJS) indica o scadere accentuata a casatoriilor in aceste localitați, subliniind o tendința de declin demografic…


Ce parere ai despre aceasta stire?