Cum se prepară zahărul invertit

Publicat:

Ingrediente: 1 kg zahar alb, 450 ml apa, o lingurita acid citric sau tartric (sare de lamaie). Ingredientele de mai sus se pun la fiert pe foc domol, intr-un vas emailat, timp de 10 minute. Cu o lingura de lemn se colecteaza spuma care se ridica deasupra. In acest mod se obtine un amestec de glucoza si fructoza, cu o putere mai mare de indulcire fata de zaharul obisnuit. Faptul ca zaharul investit...

Citeste articolul mai departe pe tribuna.ro…  

Sursa articol: tribuna.ro


Stiri pe aceeasi tema

RETETA COZONAC DE CRACIUN. Retete simple pentru a prepara un cozonac gustos pentru masa de sarbatori

12:25, 20.12.2014 - Cozonacul, fie ca este cu nuca si cacao sau cu rahat, este desertul traditional al masei de Craciun. Nutritionistii recomanda sa nu mancam prea mult cozonac in perioada Sarbatorilor de iarna, mai ales daca nu vrem sa ne ingrasam.

Ce bine arata aceste Craciunite! Sunt foarte gustoase si se prepara usor. Iata reteta

14:40, 19.12.2014 - Cine vrea sa il astepte pe Mos cu dulciuri si un pahar cu lapte, reteta aceasta de brownies o sa il impresioneze sigur, mai ales ca decorul ii este dedicat. Se prepara simplu, capsune proaspete sa aveti si ciocolata neagra. Asadar, incalziti cuptorul la 180 grade C si pregatiti o tava cu hartie…

Ceata si neatentia la volan, ingredientele perfecte pentru accidente. O femeie a fost lovita in centrul orasului

12:45, 17.12.2014 - Ceata si neatentia la volan, ingredientele perfecte pentru accidente. O femeie a fost lovita in centrul orasului O persoana a ajuns marti dimineata la spital dupa ce a fost lovita in plin in centrul orasului. Incidentul a avut loc în jurul orei 09:52 în Piata Unirii, fiind cauzat de…

Aceasta bautura miraculoasa ucide cancerul! Uite cum se prepara!

14:55, 16.12.2014 - Patrunjelul contine nutrienti care afecteaza pozitiv sanatatea noastra, mentinandu-ne corpul alcalin. Acestia sunt impartiti in doua grupe - uleiuri esentiale in primul rand si flavonoide in al doilea rand. Patrunjelul este, de asemenea, bogat in vitaminele C, A si K, expertii in domeniul…

Aceasta bautura usor de preparat ucide cancerul si te apara de numeroase boli! Ce efecte are si cum se prepara!

14:10, 16.12.2014 - Gospodinele il folosesc pentru majoritatea mancarurilor. Da gust, culoare si este extrem de sanatos pentru ca ne mentine corpul alcalin. Bogat in vitaminele C, A si K, patrunjelul este recomandat mai ales toamna si iarna. Asadar, pentru a prepara poate cea mai indicata bautura recomandata persoanelor…

PREGATIRI – Bucate traditionale preparate in gospodarie si un ambient rustic. Sunt ingredientele oferite de pensiunile din Maramures pentru oaspeti

16:20, 13.12.2014 - Slaninuta si carnati de casa proaspat facuti si un pahar de vin fiert sau de tuica. Este oferta cu care pensiunile din Maramures isi asteapta oaspetii de sarbatori. Decorul rustic, cu mult lemn, si obiecte traditionale intregesc peisajul si il fac de neuitat. Plimbarile cu sania trasa de cai, precum…

Noile reguli de etichetare alimentara privind ingredientele alergene intra in vigoare de sambata

12:45, 13.12.2014 - Noile reguli europene de etichetare alimentara intra in vigoare incepand de sambata, acestea urmarind informarea consumatorilor asupra ingredientelor alergene, iar din 2016, etichetele vor conține și informații despre valoarea nutritiva a alimentelor, potrivit Federației Patronale Romane din…

Noile reguli de etichetare alimentara privind ingredientele alergene au intrat in vigoare de sambata

10:55, 13.12.2014 - Noile reguli ar urma sa-i ajute pe consumatorii din UE sa manance mai sanatos, iar pe persoanele care sufera de intoleranta alimentara sa fie mai bine protejate.Comisia Europeana a detaliat joi aceste noi masuri, care intra in mod progresiv in vigoare incepand din 13 decembrie, la trei…

Ingredientele cu potențial alergen trebuie scrise OBLIGATORIU pe etichete, dar și in meniurile din restaurante!

20:00, 12.12.2014 - De maine, ingredientele cu potential alergen vor fi trecute obligatoriu pe eticheta produselor alimentare. Acestea vor fi precizate foarte clar si in meniurile restaurantelor. Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor anunta amenzi usturatoare pentru cei care nu se vor conforma.…

ANPC: Ingredientele alergene trebuie sa apara pe etichetele produselor incepand cu 13 decembrie

17:15, 12.12.2014 - Incepand de sambata, 13 decembrie, pe etichetele produselor aleimntare din magazine, precum și in meniuri, trebuie sa apara ingredientele alergene, in timp ce din 2016 consumatorii trebuie informați și cu arivire la valoarea nutritiva a alimentelor, relateaza Gandul.Aceste reglementari…

Reteta turta dulce. Cum se prepara desertul care nu are voie sa lipseasca de la masa de Craciun

14:15, 12.12.2014 - Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar orice pasionata de bucatarie incepe deja sa-si puna la punct meniul din aceasta zi de sarbatoare. Daca vrei sa le faci o bucurie celor mici si celor mari, trebuie sa inveti sa prepari turta dulce sub forma de fursecuri. Iata reteta pe care ti-o recomandam.

Noile reglementari pentru protejarea sanatatii. Ingredientele alergene, trecute obligatoriu pe etichetele produselor

13:05, 12.12.2014 - Noile reglementari pentru protejarea sanatatii si intereselor consumatorilor. Ingredientele alergene din produsele alimentare trebuie trecute obligatoriu pe etichete, in cazul produselor din magazine, si in...

Cum se vor schimba etichetele produselor incepand de maine: Ingredientele alergene, trecute obligatoriu pe ambalaje si in meniuri [Anonymoused]

12:20, 12.12.2014 - Ingredientele alergene din produsele alimentare trebuie trecute obligatoriu pe etichete, in cazul produselor din magazine, si in meniuri, la restaurante, din 13 decembrie, iar din 2016 consumatorii trebuie informati, in acelasi mod, si despre valoarea nutritiva a alimentelor. Noile reglementari sunt…

MODIFICARE - Cum se vor schimba etichetele produselor incepand de maine: Ingredientele alergene, trecute obligatoriu pe ambalaje si in meniuri

12:15, 12.12.2014 - Ingredientele alergene din produsele alimentare trebuie trecute obligatoriu pe etichete, in cazul produselor din magazine, si in meniuri, la restaurante, din 13 decembrie, iar din 2016 consumatorii trebuie informati, in acelasi mod, si despre valoarea nutritiva a alimentelor.

Ce este zaharul invertit si cum il poti prepara

23:12, 06.10.2014 - Zaharul invertit este un amestec de glucoza si fructoza, realizat prin impartirea sucrozei in aceste doua componente. Rezultatul este un lichid vascos, mai dulce decat sucroza si care isi mentine o consistenta cremoasa, fiind mai putin predispus la cristalizare. Compozitia chimica a zaharului…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 20 decembrie 2014
Bucuresti-1°C | 11°CPartial noros
Iasi1°C | 8°CSanse de ploaie
Cluj-Napoca-1°C | 9°CSanse de ploaie
Timisoara3°C | 10°CSanse de ploaie
Constanta1°C | 11°CPartial noros
Craiova-1°C | 11°CPartial noros
Brasov-1°C | 4°CPartial noros
Baia-Mare0°C | 10°CPloaie
alte orase..

Loto 6/49

6/49

18.12.2014

2

24

39

16

4

10

cat. numar castiguri valoare castig report
1 (6/6) REPORT 444.470,28 42.926.890,88
2 (5/6) 13 17.095,01 -
3 (4/6) 672 330,70 -
4 (3/6) 12.181 30,00 -
Fond total de castiguri: 43.736.791,16

Curs Valutar

Cursul valutar din 19 decembrie 2014
USD 3.6474
EUR 4.475
CHF 3.7175
GBP 5.7112
CAD 3.1459
XAU 140.393
JPY 3.0548
CNY 0.5864
AED 0.993
AUD 2.9771
MDL 0.2323
BGN 2.288

Dă un Like și urmarește stirile pe Facebook!
Like us on Facebook
se inchide automat in 30 secunde

Am detectat ca folositi AdBlock Plus sau un soft similar care blocheaza reclamele.

Va rugam sa dezactivati AdBlock Plus pentru a vizualiza aceasta pagina fara restrictii!

Dupa ce ati dezactivat AdBlock Plus trebuie sa reincarcati pagina.