Cum se prepară vişinata

Publicat:

Ingrediente: 5 kg visine, 2 kg zahar, 4 l votca. Mod de preparare: Se aleg visine bine coapte, se spala, se scurg si se pun intr-o damigeana, in straturi alternative cu zahar, avand grija ca ultimul strat sa fie de zahar. Se leaga damigeana la gura cu un tifon impaturit in mai multe straturi si se pune la soare (balcon sau cerdac), pentru macerare, timp de cca 4 saptamani. Cand s-au macerat bine visinele, formandu-se siropul, se adauga votca si se amesteca compozitia. Se astupa damigeana cu dop de pluta si se lasa  la macerat timp de 2 – 3 saptamani, dupa…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

LauraAdamache.ro: Chec Valentine’s Day

22:07, 13.02.2016 - Checul Valentinersquo;s Day este o propunere dulce pentru cei care sarbatoresc ziua indragostitilor pe 14 februarie sau pe 24 februarie, de Dragobete.Ingrediente forma chec 20 x10 cm Aluat Inimioare roz ndash; Ingrediente forma rotunda 26 cm oslash; ndash; 12 inimioare 2 oua medii 180 g faina 125 g…

RETETA ZILEI - SAMBATA: Prajitura cu coacaze si crema de branza

16:33, 27.02.2016 - E sâmbata, e urât afara, deci ce poate fi mai potrivit de facut decât o prajitura delicioasa cu care sa ne rasfatam familia si prietenii. Prajitura cu coacaze si crema de brânza e usor de preparat, iar cei dragi vor fi înnebuniti dupa ea. Ingrediente pentru…

Placinta de casa cu crema de vanilie. Un desert adorat de gospodine!

13:04, 27.03.2016 - Placinta de casa cu crema de vanilie este un desert adorat de foarte multe gospodine! Se prepara foarte usor si are un gust absolut divin. Ingrediente: -1,5 l de lapte -500 ml apa -7 oua – 7 galbenusuri de ou si 7 albusuri de ou -10 linguri de zahar -30 g zahar de vanilie -250 g de amidon de porumb…

ecuisine.ro: Tort brownie de ciocolata

08:20, 24.04.2016 - Sa ne rasfatam cu o felie de tort brownie decadent Ingrediente: 100 g unt 175 g zahar pudra 75 g zahar brun 125 g ciocolata 1 lingura sirop artar 2 oua 1 lingurita extract vanilie 100 g faina 1 2 lingurita praf de copt 2 linguri pudra de cacaoModul de preparare il puteti gasi pe ecuisine.ro: ...

Pandișpan cu mere și scorțișoara

14:40, 02.03.2016 - Motto: „Mancarea este simbolul dragostei atunci cand cuvintele nu sunt adecvate” (Alan D. Wolfelt) Ingrediente: 4 mere (500 gr), 140 gr faina, 80 gr zahar pudra, 40 gr zahar tos, 6 oua, 10 ml ulei, 5 gr praf de copt, 1 ml esența vanilie, ½ lamaie, ¼ lingurița scorțișoara, sare. Mod de preparare: Spalam…

Cel mai delicios desert de casa. Prajitura cu caise merita incercata de toate gospodinele!

17:18, 01.04.2016 - Prajitura cu caise este fara indoiala cel mai delicios desert de casa. Are un gust unic si este perfecta pentru zilele de primavara. Ingrediente: Pentru blat: – 2 cuburi drojdie dizolvate in 1/4 cana apa fierbinte -170 g unt topit -1/2 cana faina -4 galbenusuri -1/2 cana smantana Pentru umplutura: -1/2…

Cozonac alsacian, cea mai rapida reteta de cozonac pentru Paste

16:03, 26.04.2016 - Ingrediente 4 linguri drojdie uscata 400 apa 200 g zahar 50 ml ulei 1 praf de sare 2 oua 1,2 kg faina 200 g stafide 3 lingurițe scorțișoara 1 ou, pentru uns Mod de preparare Inmoi drojdia in apa calduța și o lași…

Reteta zilei: Clatite brasovene cu branza dulce si stafide

12:43, 09.02.2016 - Ingrediente: Pentru aluat: 300 de ml de lapte Un ou Zahar dupa gust Faina cat este nevoie Esențe de rom sau vanilie Jumatate de pahar de apa minerala Pentru umplutura de branza: 250 de grame de branza dulce de vaci O cana de smantana…

RETETA ZILEI. Prajitura cu visine, desertul care te duce cu gandul la casa bunicii

14:17, 19.02.2016 - Prajitura cu visine este un desert de succes in orice sezon. Se prepara si destul de repede si este si foarte gustos. L-am preparat deseori pentru cei dragi, iar rezultatul a fost acelasi de fiecare data: tava goala in numai 2-3 ore. Prajitura cu visine (8 portii) Ingrediente 6…

Cadoul perfect pentru el: tort de ciocolata in forma de inima și vei avea… inima lui!

23:43, 13.02.2016 - Vrei sa ii oferi un dar special? Fa-i un tort de ciocolata, imbracat in frisca si ornat cu crema rosie. Iata reteta: Ingrediente– blat: 7 oua, 210 g zahar, 180 g faina, 30 g cacao; sirop de zahar: 300 ml apa, 6 linguri de zahar, o fiola esenta de vanilie; crema de ciocolata: 400 g […] Post-ul Cadoul…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 29 aprilie 2016
Bucuresti8°C | 22°Cposibil ploaie
Iasi7°C | 21°CCer parţial noros
Cluj-Napoca8°C | 15°Cposibil ploaie
Timisoara6°C | 15°CPloaie
Constanta8°C | 17°CCer parţial noros
Craiova9°C | 18°Cposibil ploaie
Brasov6°C | 18°Cposibil ploaie
Baia Mare8°C | 16°CPloaie
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 24.04.2016

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 494.206,20 8.736.213,04
II (5/6) 4 61.775,77 -
III (4/6) 281 879,37 -
IV (3/6) 7.539 30,00 -
Fond total de castiguri: 9.456.589,24

Curs Valutar

Cursul valutar din 28 aprilie 2016
USD 3.9374
EUR 4.4721
CHF 4.0717
GBP 5.7423
CAD 3.1342
XAU 159.25
JPY 3.6396
CNY 0.6078
AED 1.072
AUD 3.0043
MDL 0.1997
BGN 2.2866