Cum se pregăteşte deliciosul escalop a la zingara. Secretele sotării ingredientelor care dau savoare preparatului
Publicat:Gustul apetisant al escalopului sta in combinatia de carne de porc, ciuperci, bacon si mirodenii si, mai ales, in ordinea corecta de adaugare a ingredientelor, dar si in preparea termica a acestora.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Nu mai pune patrunjel sau marar in mancarica de cartofi, ii strica tot gustul! Planta care ii ofera o savoare aparte
11:31, 21.03.2024 - Mancarica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masa in perioada de post, fiindca nu este nevoie sa folosești ingrediente de origine animala pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru este sa renunți sa pui patrunjel sau marar in mancarica de cartofi. Ce ierburi aromatice…
Guvernul pregatește o schema de ajutor de stat pentru exploatarea minereurilor neferoase, inclusiv aur
13:56, 01.03.2024 - Exploatarea minereurilor neferoase, precum cuprul, argintul si aurul si activitatile de prelucrare a acestora vor face obiectul unei scheme de ajutor de stat, proiectele urmand sa aiba un buget consistent, de peste 10 milioane de euro, a declarat vineri, la Oradea, ministrul Finantelor, Marcel Bolos.
„Marțișor 2024” – Primaria Orhei pregatește un amplu program artistic cu prilejul sosirii primaverii
10:46, 27.02.2024 - Primaria municipiului Orhei, impreuna cu Casa de Cultura din Orhei, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, pregatește in mod tradițional un amplu program artistic cu prilejul sosirii primaverii. La tradiționalul festival „Marțișor” vor participa interpreți de muzica populara și ansambluri folclorice de…
Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara
18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…
Alerta de razboi. Ministerul Sanatații pregatește spitalele
16:35, 22.02.2024 - Ministerul Sanatații vrea sa modifice legea pentru a permite spitalelor din subordinea MApN sa impiedice accesul civililor la tratament. Motivul este necesitatea rezervarii paturilor de spital și ATI-urilor pentru tratarea raniților care ar rezulta din multitudinea de operațiuni militare NATO desfașurate…
Japonia pregatește lansarea primului satelit din lemn din lume pentru a lupta impotriva poluarii spațiale
12:00, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume - un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a…
15 defecte iritante ale zodiei Varsator pe care nu le poți ignora. Secretele ascunse sub valul excentricitații
14:15, 25.01.2024 - Traind o existența bazata pe principii individualiste, Varsatorul poate adesea sa dezvaluie niște defecte iritante, care nu pot fi trecute cu vederea. Aceste trasaturi negative pot influența relațiile pe care le au cu cei din jur și pot provoca conflicte neașteptate. cest semn de aer are și defecte,…
Cand se adauga zeama de varza in ciorba, de fapt. Greșeala care ii strica tot gustul preparatului
21:40, 22.01.2024 - Fara doar și poate, ciorba se numara printre cele mai apreciate preparate de romani, și nu numai. Chiar daca multe gospodinelor știu sa o gateasca, nu toate cunosc timpul exact cand este bine sa adauge zeama de varza in ciorba. Iata cum sa nu mai strici gustul preparatului data viitoare!