Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se fragezeste CORECT carnea

Publicat:

Cum se fragezeste carnea
Sigur nimeni nu e incantat sa se lupte cu o bucata de friptura tare ca o opinca, in care nici cutitul nu vrea sa intre, dar’mite dintii. Sau sa mestece pana la amnezie cateva bucati de carne cauciucata, parca, dintr-o ciorba de vita careia basca i se spune invariabil, in ciuda maxilarului, “de vacuta&".  Si de aici se naste intrebarea: carnea e frageda sau tare de la “natura&", ori se poate interveni cu dibacie in fragezirea ei?
Alegem varianta dibace (imi place cum suna, nu ma pot abtine!). Carnea tare se datoreaza in principal unei…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

La ce sa fim atenți cand alegem carnea de miel. Un pont mai puțin cunoscut da fiori consumatorilor

07:01, 10.04.2024 - Un pont mai puțin cunoscut, acum ca mai sunt trei saptamani pana la Paști. Daca vreți carne de miel, ar fi bine sa cumparați carcasa cu tot cu cap. Așa puteți fi siguri ca ce puneți in farfurie este cu adevarat miel și evitați riscul intoxicațiilor.

INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin

16:35, 29.03.2024 - Carnea proaspata va fi stralucitoare, umeda la atingere și ușor alunecoasa The post INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin first appeared on Informatia Zilei .

De ce nu ne putem aminti primii ani din viața?

11:35, 24.03.2024 - De ce nu ne putem aminti primii ani din viața? Despre faptul ca majoritatea oamenilor nu au amintiri din perioada de dinaintea varstei de trei ani s-a scris pentru prima data la finalul secolului al XIX-lea. Mai exact, in 1895, intr-un studiu din American Journal of Psychology, studiu semnat de o psihologa…

Ministrul Agriculturii: Carnea de miel va avea „un preț decent”

16:30, 23.03.2024 - Urmeaza perioada carnii de miel. Chiar daca mai este mai bine de o luna pana la Paște, fermierii din Romania se pregatesc deja pentru vanzarile de carne de miel. Ministrul Agriculturii , Florin Barbu, estimeaza ca acest produs alimentar se va vinde in piețe cu un „preț decent”. „Nu pot sa dau un pret…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

De ce sunt reticenți romanii in privința carnii de cultura. Specialist: „Sunt atașați de animalele crescute in curte”

16:40, 24.01.2024 - Carnea de cultura, crescuta in laborator, are aceeași valoare nutriționala ca cea naturala și poate asigura o sursa alternativa in alimentația mondiala, spun specialiștii in domeniu. Totuși, romanii continua sa fie reticenți in privința carnii de cultura, susțin aceștia.

Mihaela Bilic, despre fructul la moda de care ar trebui sa ne ferim: „Practic da, ne-au prostit. Acum a devenit o adevarata industrie”

15:15, 24.01.2024 - Specialiștii in nutriție au promovat de mult timp avocado ca o sursa excelenta de substanțe nutritive esențiale. Fructul conține vitamina K, vitamina C, vitamina E, acid folic și potasiu, care sunt esențiale pentru o dieta echilibrata. Cu toate acestea, Mihaela Bilic a exprimat ingrijorarea ca avocado…


Ce parere ai despre aceasta stire?