Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să prepari cel mai bun ketchup

Publicat:

Cui nu-i place ketchup-ul? Merge de minune cu pizza, peste un sandviș sau omleta, insa ceea ce gasim in comerț nu poate satisface dorința ta de a manca sanatos. Majoritatea sosurilor, de acest tip, conțin sub 40% roșii, așa ca daca vrei sa știi exact ce mananci, mai bine te pui chiar tu pe treaba. E un pic mai migalos, dar rezultatul te va face sa uiți de oboseala. Iata cum poți prepara acasa un ketchup delicios: Ingrediente: 3 kg roșii 1,5 kg ardei capia roșii 4 cepe mari 5 caței usturoi 3-4 frunze țelina 4-5 frunze dafin 1 lingura sare mare piper busuioc ghimbir scorțișoara boia de ardei dulce…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…


Ce parere ai despre aceasta stire?