Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum sa gatesti corect pieptul de pui. Secretul pe care putine gospodine il stiu

Publicat:

Recomandat în curele de slabire, pieptul de pui este recunoscut pentru continutul redus de grasimi. Fiert în apa cu sare si condimente, pieptul de pui înnobileaza salatele si sandvisurile.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum scapi de igrasie și mucegai cu un ingredient simplu din bucatarie. Secretul folosit de multe gospodine

10:10, 04.04.2024 - Indiferent daca este vorba despre o casa veche sau una noua, umiditatea excesiva poate duce la apariția igrasiei și a mucegaiului. Este o problema pe care mulți oameni o subestimeaza, dar care poate afecta calitatea aerului din interiorul casei și poate fi daunatoare pentru sanatatea locuitorilor. Din…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Diferențele dintre ghimbirul tanar și cel imbatranit. Cum se curața corect coaja radacinii, de fapt

20:25, 01.04.2024 - In bucataria occidentala, radacina de ghimbir ofera o nota aparte mancarurilor și bauturilor preparate de gospodine. Puține știu insa, care sunt diferențele dintre ghimbirul tanar și cel imbatranit. Coaja se indeparteaza diferit in cazul fiecaruia, in funcție de maturitate. Ce este ghimbirul Ghimbirul…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cum se foloseste corect suportul pentru prosoapele de bucatarie. Putine gospodine stiu

10:11, 13.03.2024 - Prosoapele de hartie sunt foarte utile in bucatarie, dar nu numai. Le poți folosi pentru a-ți usca mainile și vasele, pentru a curața blaturile sau mesele, pentru a deschide borcane sau recipiente cu diverse alimente și la o varietate de alte sarcini. Ești scutit de multe probleme, daca le folosești.…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

Cel mai important lucru de care trebue sa ții cont pentru a prepara cea mai buna ciorba. Puține gospodine știu secretul

11:45, 04.02.2024 - Ciorba se numara printre preparatele de mancare preferate de romani. Chiar daca este acrite cu zeama de varza sau borș, acest fel de mancare este unul dintre cele mai iubite din tara noastra. Cu toate acestea, puține gospodine știu ca anumite cum trebuie sa prepare un astfel de preparat ca la carte,…

Secretul galuștelor pufoase. Ce trebuie sa pui in ele ca sa nu se sfarame la fiert

15:05, 28.01.2024 - Daca vrem sa pregatim 3 porții de galuște, vom avea nevoie de doar un singur ou, 2 linguri de ulei, 3 linguri de griș, cat și puțina sare. Deși pare o rețeta extrem de simpla, galuștele sunt mult mai greu de pregatit decat pare la prima vedere! Chiar daca nu ar trebui sa petrecem mai mult de 35 de minute…


Ce parere ai despre aceasta stire?