Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să detoxifiezi fiecare organ al corpului

Publicat:

Una dintre aceste slabiciuni o constituie expunerea repetata la toxinele de mediu, care pot duce la restructurarea materialului genetic, provocand astfel numeroase imbolnaviri.

Dereglarile genetice pot fi cauzate inclusiv de stres, de superficialitate spirituala, perturbatori hormonali, paraziti, virusuri, bacterii, zahar, carbohidrati rafinati si contaminanti alimentari precum pesticidele, metalele grele samd. Corpul si spiritul formeaza un tot unitar, asa ca un tratament eficient trebuie sa se adreseze ambelor laturi.   Sistemul imunitar este extrem de eficient in eliminarea toxinelor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

De ce clinica Hereditas din Suceava iți recomanda consultațiile regulate

14:20, 20.03.2024 - Deseori, ajungem prea tarziu la medic. Ne simțim rau, dar spunem ca va trece și ne prefacem ca simptomele nu mai exista – sau din contra, luam medicamente nepotrivite ce amelioreaza doar aceste simptome. Insa boala nu dispare și pe zi ce trece sistemul nostru imunitar pierde incet, incet lupta. Ajungem,…

Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori 

09:00, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…

In curand, prelevarea de sange fara ace și fara durere?

00:00, 18.02.2024 - O firma americana  a conceput un aparat capabil sa preleveze circa 6-18 picaturi de sange printr-o noua metoda nedureroasa. Aparatul BF MiniDraw Collection System a primit deja unda verde din partea Food and Drug Administration (FDA), agenția federala pentru sanatate din SUA, transmite BFMTV.   Picaturile…

Procedura moderna care rezolva cu succes o boala de temut

13:20, 13.02.2024 - Tromboza venoasa profunda este o afecțiune care, netratata, poate avea complicații dintre cele mai severe, ce pot pune viața pacientului in pericol. Boala apare in urma formarii unui cheag de sange (tromb) in venele situate in profunzime, cel mai adesea in gambe, coapse, pelvis. Insa poate aparea…

Studiu: Proteinele pot prezice cu zece ani mai devreme cine va avea dementa

11:45, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China. Studiul, publicat in revista Nature Aging, face…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?