Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcată toată lumea

Publicat:

Face ce face și iar fura toate privirile! a onorat invitația lui la nunta fiicei sale, așa ca a avut grija ca la așa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant și deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat la nunta fiicei lui ? […] The post Cum s-a imbracat la nunta fetei lui . Rochia a fost remarcata toata lumea appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

Gigi Becali, de nerecunoscut! Anamaria Prodan a spus adevarul. Ce se intampla, de fapt, cu latifundiarul din Pipera

08:05, 10.04.2024 - Gigi Becali, de nerecunoscut! Anamaria Prodan a dat cartile pe fata si a spus adevarul despre latifundiarul din Pipera.Vezi AICI dezvaluiri socante despre Gigi Becali facute de catre Anamaria Prodan...Gigi Becali si Anamaria Prodan au fost certati, mai multi ani.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…

Firma fiicei lui Becali, Alexandra, a ajuns in justiție pentru o datorie de 50.000 de euro. ”Pentru mine, aia sunt bani de seminte. Nu vreau sa platesc!”

15:20, 02.02.2024 - Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, controleaza o firma care are active de 20 de milioane de euro, dar risca sa intre in faliment pentru o datorie de 50.000 de euro.Alexandra Becali a fost furata de 50.000 de euro, iar tatal ei refuza sa plateasca și așteapta decizia instanței.”Au spus…

Bia Khalifa a imbracat rochia de mireasa! Se pregatește blonda de nunta?! / FOTO

21:35, 26.01.2024 - Bia Khalifa și-a luat fanii din surprindere! Dupa ce a fost implicata intr-un scandal uriaș,s e pare ca acum are alte preocupari. Blonda a imbracat rochia de mireasa și a defilat cu mult entuziasm! Se pregatește sau nu Bia Kfalifa de nunta?!


Ce parere ai despre aceasta stire?