Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum recunoașteți carnea alterată? Culoarea şi mirosul pot fi "mascate" prin adaos de substanţe şi condimente

Publicat:

Carnea alterata nu se recunoaste usor cu ochiul liber, atrag atentia medicii, care spun ca gustul, culoarea si mirosul pot fi "mascate" prin adaos de substante si condimente. Consumand carne veche, riscam sa ne imbolnavim de infectii gastrointestinale severe   Cum recunoastem carnea invechita? Dr. : Daca e vorba de carne congelata, nu prea avem sanse sa ne dam seama, dar, in rest, principalul lucru de care trebuie sa tinem cont e mirosul, sa nu fie neplacut. In al doilea rand, culoarea produsului. Puiul trebuie sa fie mai deschis la culoare, carnea de vita – rosu intens, cea de porc,…

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoști carnea alterata. Este extrem de periculoasa pentru sanatate

14:00, 19.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum iți dai seama daca carnea este alterata. Alimentele alterate sunt extrem de periculoase pentru sanatatea organismului uman. Iata ce au transmis specialiștii!

Poliția Locala Bacau intervine in cazul unor persoane suspecte surprinse consumand substanțe interzise in apropierea Parcului Gheraiești

12:50, 15.04.2024 - Sambata, in jurul orelor 00:10, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție, aflați in timpul activitaților de patrulare in zona Parcului Gheraiești din Bacau, au descoperit un autoturism parcat intr-un loc retras langa raul Bistrița. In urma controlului efectuat, polițiștii locali au…

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

Cum scapi de mirosul neplacut din prosoapele de baie. Ce trebuie sa torni in mașina de spalat, vor fi moi ca niciodata

13:50, 08.04.2024 - Probabil vi s-a intamplat de multe ori sa folosiți un prosop de baie, dar acesta sa miroasa neplacut. Acest lucru s-ar putea datora balsamului de rufe, dar și a umiditații excesive. Din fericire, exista cateva solutii eficiente si la indemana care va vor ajuta sa indepartați mirosul de statut al prosoapelor…

,,Este din ce in ce mai neingrijita zona, mirosul este neplacut” - Clujenii reclama ca Piața Garii, poarta de intrare in oraș, este ignorata de autoritați

13:50, 02.04.2024 - Pentru mulți turiști care vin in Cluj-Napoca, Piața Garii este primul lucru pe care il vad imediat dupa ce coboara din trenuri, iar asta nu este un lucru prea bun, din pacate. Clujenii reclama ca zona s-a umplut de personaje dubioase, a devenit extrem de neigrijita iar mirosurile sunt de nesuportat.…

Barbat depistat consumand substanțe interzise in zona Podului Dragalina

11:15, 26.02.2024 - Barbat depistat consumand substanțe interzise in zona Podului Dragalina. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Patrulare și Control Spațiu Public au organizat, zilele trecute, o ampla acțiune in zona Pieței Iosefin - Gara de Nord – Bdul Regele Carol I, cu scopul prevenirii consumului de bauturi...

Noua lista de alimente cu adaos comercial plafonat: Au ieșit cozonacul, drojdia, margarina, bulionul, usturoiul și carnea tocata / Intra magiunul și untul

12:20, 30.01.2024 - Noua lista de alimente care vor avea adaos comercial plafonat pentru inca 2 luni cuprinde 17 alimente in loc de 21 de alimente anterior, potrivit proiectului de ordonanța scos marți in dezbatere de Ministerul Agriculturii. Din lista au ieșit cozonacul, drojdia, margarina, bulionul, usturoiul și carnea…

Cum sa fierbi gaina de țara mai repede. Ingredientul banal care fragezește carnea

14:15, 27.01.2024 - Pastrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține caldura potrivita.Ar trebui sa folosiți lichid cat sa acopere carnea, iar suprafața trebuie sa se onduleze, nu sa faca bule. Pentru o aroma foarte buna, asezonați lichidul de scufundare cu legume aromate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?